Noutati 2021Review

Casti audio pentru alergare sau ciclism

Ma uitam zilele acestea pe eMAG dupa o pereche de casti rezistente pentru alergare sau pedalat pe bicicleta si care sa fie de calitate si la un pret corect. Am gasit o oferta super variata de casti pentru activitati sportive. Insa exista multe modele care nu-si merita banii deoarece calitatea audio lasa de dorit.

Sa asculti muzica in casti in timp ce alergi sau pedalezi, iti creaza un sentiment placut de automotivare si de concentrare pe miscarea corpului. Ramai focusat pe alergare sau pedalat, iar daca alegi o muzica special creata pentru stimularea exercitiilor fizice, beneficiile sunt dublate. Insa ai nevoie de casti de calitate, astfel ca ti-am pregatit un mic ghid de cumparaturi.

Astazi m-am oprit la cateva modele de casti pentru alergare sau pedalat pe care le puteti achizitiona din magazinele online din Romania. M-am uitat la calitate, durabilitate, calitate sunet, ergonomie si evident la pretul castilor.

Im primul rand trebuie sa fim atenti la functionalitaea castilor. Exista casti care stiu doar sa redea sunetul din telefon sau player si exista casti pentru alergare care au si microfon, astfel ca puteti sa raspundeti si la apeluri in timp ce faceti sport in natura sau la sala. Un alt aspect important este conectivitatea castilorcu fir sau wireless(bluetooth). Desi castile cu fir sunt mai ieftine ca pret acestea au discomfortul cablurilor care atarna pana la telefon. In schimb, o pereche de casti fara fir cu conectare prin bluetooth sunt mai confortabile si mai usor de purtat.

Suportul de prindere in/pe urechi al castilor asigura o buna pozitionare a acestora si stabilitatea necesara in timpul miscarii capului. Nu cred ca iti doresti niste casti care in timpul alergarii sa tot iasa din urechi sau sa le tot impingi pentru repozitionare.

In TOP 5 cele mai bune casti pentru alergare sau ciclism se numara si modelele de casti de mai jos. Fabricate de producatori de renume, acsetea ofera o calitate ridicata si o experienta placuta in utilizarea de zi cu zi, iar in aceasta perioada le puteti achizitiona la preturi reduse.

Cele mai performante casti pentru sportivi: Noile Jabra Elite 8 Active sau Jabra Elite 10.

Casti pentru alergare Skullcandy Method, Microfon, Bluetooth, Black Swirl Gray

Castile audio in-ear  Skullcandy sunt special concepute pentru sportivii ce isi doresc siguranta si confort in timpul antrenamentelor. Doua tehnologii proprii ideale lucreaza impreuna pentru a-ti oferi o fixare sigura: FixTech si StickyGels.

Casti alergare Skullcandy
Casti alergare Skullcandy fara fir

Forma si materialul unic al castilor Method wireless fac unelta ideala fara fir, de inalta performanta pentru orice antrenament.
Gulerul castilor usor, sigur si flexibil in jurul gatului, este special conceput pentru antrenamente de inalta performanta.
Cu o greutate de numai 25gr si o durata a bateriei de pana la 9 ore, Method Wireless devine sursa indispensbila antrenamentelor. Le recomand pentru conectivitatea bluetooth, au microfon, autonomia bateriei si un sunet bun. Le gasiti in oferta eMAG acum cu un pret redus aici https://www.emag.ro/casti-audio-in-ear-skullcandy/

Casti audio in-ear Panasonic RP-HS34E-K, Sport (cu fir)

In cazul in care aveti un buget mai redus va recomand aceste casti sport pe care le puteti folosi la alergare sau orice alta activitate sportiva. Cablul castilor tip sport de la Panasonic se ruleaza prin spatele urechii astfel incat acesta nu va va deranja in timpul exercitiilor fizice, in timp ce constructia lor face ca zgomotul de fond sa fie redus la minim pentru o ascultare desavarsita.

Castile Sony sunt disponibile in mai multe culori in functie de preferinte iar pretul este sub 50 lei. Le puteti comanda de AICI la un pret redus si cu transport gratuit daca alegeti livrare gratuita intr-unul din punctele de livrare eMAG din Bucuresti sau din tara.

Casti audio sport Panasonic

Casti audio sport In-ear Sony MDRXB50BSL, Wireless, Bluetooth, NFC, EXTRA BASS

Pentru pretentiosi dar si pentru cei care aveti un buget ceva mai generos, va recomand o pereche de casti Sony echipate cu tot ce aveti nevoie pentru un antrenament de calitate: sunt fara fir, au microfon, sunt protejate la apa si transpiratie(le puteti folosi in ploaie:), au o autonomie de pana la 8 ore.

Sunetul EXTRA BASS™ va ofera un plus de motivatie, fie ca sunteti la sala de forta sau pe strada. Tehnologia optimizeaza frecventele joase pentru ca muzica preferata sa aiba un impact mai puternic, iar energia si ambitia sa fie la cote maxime.

Ascultati oriunde, faceti orice

Nu ramaneti niciodata fara muzica preferata. Conectivitatea Bluetooth® va permite sa sariti, sa loviti si sa va miscati cum doriti, fara a va incurca de cabluri. Suporturile de arc ergonomice fixeaza ferm castile in pozitie in timpul antrenamentului. Castile sport Sony se gasesc in oferta eMAG AICI si le puteti comanda la un pret redus alegand culoarea preferata: negru, albastru sau rosu.

https://www.emag.ro/casti-audio-sport-in-ear-sony/

Casti alergare sport Sony Wireless

Pentru oferta completa de casti pentru alergare sau alte activitati sportive va recomand sa aruncati o privire AICI. Puteti alege din sute de modele in functie de buget si preferinte. COmpleteaza acest ghid de cumpaare si lasa-ne un comentariu cu modelul de casti pe care il folosesti cand faci miscare.

Casti audio sport pentru ciclism
Casti audio sport pentru ciclism

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cele mai bune casti pentru alergat pe care le-am avut sunt modelul de la Sony pe care l-ai pus si tu in articol. Sunt performante si rezistente, le poti folosi la orice tip de activitate sportiva. Recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button