Reduceri eMAG: Oferte bune în ultima zi de Revolutia Preturilor

Oferte eMAG Iunie

Ultimul update 27-8-2019 la 08:28 pm

Revolutia preturilor continua cu noi reduceri eMAG, iar mai jos va prezint cateva oferte de produse care vin cu discounturi de pret aproape de 50%, valabile azi, 2 martie 2021.

Reduceri eMAG Smartwatch Vector Luna

Elegant, discret si atemporal; carcasa din otel inoxidabil atent slefuita, inelul superior cu finisaje de inalt rafinament si cureaua neagra, cusuta, din piele fin texturata (disponibila in 2 marimi), contopesc detaliile traditionale cu tehnologia moderna.
Ceasul inteligent Vector Luna Contemporary iti ofera o autonomie de 30 de zile, pentru ca tu sa ramai conectat(a) atat cat iti doresti. Este singurul ceas inteligent care nu necesita incarrcare zilnica, iar aspectul sau elegant se asorteaza la orice tinuta business, casual sau sport. Este disponibil atat cu bratara metalica cat si cu curea de piele. Smartwatch-ul Vector Luna are o reducere de 56% fata de pretul initial si este disponibil AICI.

Oferte eMAG: Televizor LED Samsung 40J5000

Televizorul LED Samsung 40J5000 este dotat cu un ecran cu diagonala de 102cm si rezolutie Full HD, iar sunetul este asigurat de doua boxe de 10W fiecare. Chiar daca televizorul nu este Smart, asta poate fi un lucru bun, mai ales pentru cei care sunt interesati de un televizor LED care sa-si faca treaba fara alte artificii. Televizorul LED Samsung 40J5000 face parte din oferta de reduceri eMAG, iar pretul are un discount de 27%, TV-ul fiind disponibil  cu transport gratuit, AICI

Reduceri eMAG: Aparat foto Canon EOS M10, 18MP, Black + Obiectiv 15-45mm

Aparatul Foto Canon EOS M10 face parte din ultima generatie de aparate foto mirrorless si vine la pachet cu un obiectiev de 15-45mm. Utilizati ecranul tactil cu inclinare si modul Autoportret, care va permite sa reglati luminozitatea si efectele de netezire a pielii, pentru selfie-uri excelente. Poate fi tulizitat si cu obiectiv manual cu adaptor de la M42 la EOS-M pentru fotografii de o calitate profesionala. Aparatul foto Canon EOS M10 mirrorless poate inlocuii cu succes un aparat DSLR, este mai compact si mai usor de utilizat.  Mai multe detalii despre aparatul foto Canon EOS M10 mirrorless care face parte din oferta de reduceri eMAG, cu un discount de 20%,  gasiti AICI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *