Noutati 2020

eMAG a anunțat data oficială Black Friday 2020

Fix cu o lună înainte de cel mai mare eveniment de reduceri al anului, eMAG anunță oficial data Black Friday 2020: 13 noiembrie. Vineri, 13 noiembrie eMAG dă startul promoțiilor si reducerilor din Vinerea Neagră a cumpărăturilor online.

eMAG Black Friday vine pe 13 noiembrie 2020. Pregătește-te!

Cum era de așteptat, au apărut primele informații oficiale despre a zecea ediție Black Friday organizată de eMAG. Deși nu au fost încă anunțate produsele vedetă sau surprizele din această ediție, eMAG a dat tonul în fiecare an. De obicei apar mult mai multe informații despre produsele din campania Black Friday și ofertele speciale, în preajma datei de 13 noiembrie. Sunt curios și cum se vor mișca celelalte magazine mari din retailul românesc și ce date vor alege pentru ziua de Black Friday.

Fiind un an aniversar 2020, cu siguranță vom avea o ofertă bogată din care să alegem cumpărăturile mult dorite la cele mai bune prețuri. Contextul actual este unul în avantajul achizițiilor online, însă rămâne de văzut cât sunt dispuși să cheltuiască românii în aceste vremuri tulburi, pentru produse mai ieftine.

Revenim cu detalii despre Black Friday eMAG 2020.

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button