Noutati 2020

eMAG Livrare cand vrei tu in Bucuresti

eMAG a lansat recent un serviciu de livrare cu ajutorul caruia poti sa-ti alegi data si ora la care sa-ti fie livrate produsele. Astfel poti alege cel mai potrivit moment pentru livrarea comenzilor de pe site-ul eMAG.

livrare emag cand vrei tu
livrare emag cand vrei tu

Serviciul este disponibil pentru produsele vandute de eMAG si se numeste „Livrare cand vrei tu¨.  Vei gasi butonul Livrare cand vrei tu in paginile produselor pentru care acesta este disponibil. Pe link-ul Detalii vei gasi zilele si intervalele orare disponibile pentru livrarea comenzii. Se poate folosi un voucher emag, acesta diminuand valoarea comenzii. Inca nu stim daca serviciul de livrare cand vrei tu va fi disponibil si de Black Friday eMAG.

Oferte eMAG in luna iulie-vezi reducerile!

Cum functioneaza serviciul eMAG Livrare cand vrei tu

emag livrare cand vrei tu in bucuresti
eMAG livrare cand vrei tu in Bucuresti

Beneficiaza de acest serviciu doar produsele vandute de eMAG si este disponibil doar pentru adrese de livrare din Bucuresti.  Costul serviciului de livrare cand vrei tu este de 19 lei si se fac livrari inclusiv in weekend, sambata si duminica.

Acest serviciu de livrare eMAG la alegere nu se aplica produselor de mari dimensiuni precum frigidere, aparate de aer conditionat, mobilier, saltele, electrocasnice sau pentru produse din categoria Supermarket si Fashion.

De acum poti folosi serviciul eMAG de Livrare cand vrei tu. Mai multe detalii despre conditiile de livrare valabile azi 25 iulie 2021, gasesti pe site-ul eMAG: https://www.emag.ro/campaign/livrare-cand-vrei-tu

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button