eMAG: Reduceri la televizoare de Ziua Nationala

eMAG ne-a pregatit reduceri importante timp de o saptamană cu ocazia Zilei Naționale, iar mai jos gasesti oferte bune la televizoare.

Cel mai ieftin televizor LED prezent in campania de reduceri dedicata Zilei Nationale este  Televizor LED Philips, 56 cm, 22PFT4022/12, Full HD. Este un model din 2017 cu rezolutie FullHD si cu o diagonala care il face usor de mutat. Este echipat cu motorul Digital Crystal Clear de la Phlips care asigura o imagine clara si o experienta de vizionare de inalta calitate.

Oferta Jucarii cadouri

Pretul este unul foarte bun in aceasta perioada de septembrie si il puteti gasi in oferta de televizoare cu pret redus la numai 499 lei, AICI.

Televizoare eMAG Ziua Nationala

Pentru un televizor cu diagonala mai mare va recomand modelul Televizor LED Nei, 81 cm, 32NE4000, HD care are acum o reducere de 27%. Este un televizor LED cu rezolutie HD si diagonala de 80′ ideal pentru o incapere de marime medie. Este un televizor de ultima generatie echipat cu slot CI card, astfel scapati de decodoarele operatorilor de cablu tv. Il gasiti in oferta de 1 decembrie eMAG la pret redus cu 27%. Vezi pret actualizat AICI.

Un televizor de talie mai mare este Televizorul LED Smart LG, 108 cm, 43UJ620V, 4K Ultra HD. Cu diagonala de 108 cm si rezolutia 4K va bucurati de o imagine clara iar functiile SMART va aduc divertismentul mai aproape. Functii precum Active HDR si sistemul de operare WebOS  fac din acest televizor un centru multimedia de exceptie. Detaliile complete despre televizor si reducerea de 29% de Ziua nationala, le gasiti AICI.

In campania de reduceri eMAG Ziua Nationala care continua si pe 1 decembrie gasiti o gama variata de televizoare cu preturi reduse pentru orice buget.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro