Advertisement

Categorii Noutati 2020

Orange Wi-Fi disponibil dupa noul update iOS11

Ultimul update 22-10-2017 la 05:46 pm

Odata cu update-ul la noul sistem de operare de pe dispozitivele Apple, iOS 11, pe telefoanele iPhone incepand cu modelul 5S este disponibil serviciul Orange Wi-Fi fara restrictie. Pana la versiunea 11 de iOS serviciul celor de la Orange Romania era functional doar pe telefoanele Apple cumparate din showroom-ul Orange sau de la un partener Orange.

Practic serviciul functiona doar pe dispozitivele Apple codate in Orange Romania. De acum, pe noul iOS 11 serviciul functioneaza pe orice telefon iPhone compatibil cu iOS11.

Ce este serviciul Orange Wi-Fi?

Serviciul Apel Wi-Fi este disponibil în premiera la Orange. Serviciul se activeaza automat, împreună cu serviciul Apel 4G, pentru toate telefoanele compatibile. După ce primești mesajul de activare al serviciului trebuie să te asiguri ca ai activata funcaia Apel Wi-Fi în meniul telefonului.

Cum activez Orange Wifi pe iPhone cu iOS 11

Pentru telefoanele Apple, functia se activeaza din meniul Configurari-Conexiune celulara-Apelare Wi-Fi. Dupa activare si acceptare termeni va recomand sa dati un restart telefonului pentru actualizare operator.

Activare Orange Wi-Fi

Activare Apel Wi-Fi Orange

Astfel vei putea primi si initia apeluri chiar daca nu ai semnal orange insa ai o retea wireless la care esti conectat. Tarifele aplicate sunt cele din abonamentul tau sau cele care se aplica cartelei Prepay.

Telefoane compatibile Orange Wi-Fi

Telefoanele compatibile cu serviciul Orange Wi-Fi sunt iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si 6S, iPhone 7 si variantele Plus, iPhone 8, Samsung S7 si S8, Samsung Galaxy A3 si A5 model 2017. Lista completa cu telefoanele compatibile Orange Wi-Fi o gasiti AICI.

Este o facilitate care acum este disponibila pe toate modelele de iPhone cu versiune iOS11 si de care te poti bucura fara sa fie nevoie sa descarci o aplicatie. Este suficient să alegi o conexiune Wi-Fi si sa activezi functia „apeluri Wi-Fi”. Sunetul va fi unul exceptional, la standarde HD.

Tot din categoria noutati pe care iOS 11 le aduce, iata si o functie dedicata Orange, care permite afisarea informatiilor legate de consum pentru cartela SIM a telefonului  precum si o serie de optiuni pe care le puteţi activa. Mai multe detalii gasiti AICI.

Leave a Comment

Articole recente

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci…

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

This website uses cookies.