Extensie browser – www.cumparama.com

Pentru ca ne preocupa confortul si utilitatea informatiei transmise catre tine, ne-am gandit sa-ti usuram treaba atunci cand vine vorba despre cumparaturile online. Am creat aceasta extensie care te anunta in timp real atunci cand publicam un articol sau atunci cand se da startul unui eveniment important de reduceri sau promotii online.

Este foarte usor de instalat iar odata instalata nu mai e nevoie de nici o actiune din partea ta. Desigur, poti renunta oricand la extensia de browser care te tine la curent cu promotiile si reducerile magazinelor online.

Pentru instalare, doar acceseaza Instaleaza Extensia, asa cum apare in imaginea de mai jos. Apoi selecteaza Adauga in Chrome si esti pregatit.

Cum instalez extensia pentru reduceri online?
Cum instalez extensia pentru reduceri online?

Iata cum arata o notificare primita in browser-ul Chrome. In dreapta jos apar notificarile si esti anuntat instant despre articolele publicate sau reducerile disponibile in perioada curenta.

Cum arata notificarile de pe www.cumparama.com
Cum arata notificarile de pe www.cumparama.com

De ce sa folosesti o extensie pentru cumparaturi la pret redus?

Este mai simplu, mai usor si iti aduce doar beneficii: timp economisit si bani mai putini platiti pentru cumparaturile online. Mai mult, mai este putin pana la cel mai mare eveniment de reduceri al anului: Black Friday 2019! Te anuntam cand incepe Black Friday eMAG, care sunt produsele cu cele mai bune reduceri si in ce magazine online le gasesti.

Daca mai ai intrebari lasa un comentariu sau scrie-ne in sectiunea Contact.

Spor la cumparaturi inteligente!

Back to top button