Laptop HP ProBook 470 cu procesor Intel® CoreTM i5-4200M 2.50GHz, Haswell, 8GB, 1TB, AMD Radeon HD 8750M 2GB

Laptop HP pret redus

Detalii Laptop HP

Categorie:

Descriere

Da-ne o nota 🙂

Performanta si stil

Utilizeaza  cele mai recente tehnologii, precum reteaua WLAN in banda ac si procesoarele Intel® Core™ din a 4-a generatie cu care sunt echipate laptopurile HP .

1 TB capacitatea de stocare a unei unitati de disc traditionale.
Nu lasati biroul sa va tina legat. Lucrati in mai multe locuri utilizand conectivitatea wireless de mare viteza, inclusiv conectivitatea prin retea WLAN in banda ac si Bluetooth® 4.0.

Totul se rezuma la conexiuni

Partajati cu usurinta conexiunea de Internet cu pana la cinci dispozitive cu hotspotul wireless HP. si va ajutati colegii sa se conecteze online si sa imbunatateasca productivitatea. Imprimati practic de oriunde de la PC, de la telefonul inteligent sau de la tableta, utilizand HP ePrint.
Profitati din plin de conferintele virtuale. DTS Sound si o camera Web HD7 va aduc lucrarile la viata prin sunet si imagini bogate. Sunteti pregatit pentru conversatii si conferinte pe Web, avand Skype™ preconfigurat pe computerul HP ProBook. Este aproape ca si cum ati fi acolo.Cumpara Acum

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laptop HP ProBook 470 cu procesor Intel® CoreTM i5-4200M 2.50GHz, Haswell, 8GB, 1TB, AMD Radeon HD 8750M 2GB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *