sâmbătă , 16 februarie 2019
Reducere!

Tableta iMart QSL Vonino

1,041.48 lei 791.58 lei

Tableta Vonino iMart QSL 3G impresioneaza de la prima vizionare liniile fluide de design, capacul spate de culoare mata cu finisare semicauciucata si un display de tip IPS

Windows 10

2 GB RAM

Cumpără produsul

Categorie: Etichetă:

Descriere

Tableta Vonino iMart QSL 3G impresioneaza de la prima vizionare liniile fluide de design, capacul spate de culoare mata cu finisare semicauciucata si un display de tip IPS.

Vonino iMart QSL se alatura gamei VONINO de tablete 3G premium cu sistem de operare Windows. iMart QSL ruleaza cea mai noua versiune si anume Windows 10. iMart QSL aduce utilizatorilor Vonino sistemul de operare Windows 10. Noua varianta a sistemului de operare Windows aduce o experienta noua in utilizare, avand o interfata inovatoare, intuitiva si foarte prietenoasa pentru utilizator, special adaptata si pentru utilizarea pe tablete. Una dintre cele mai mari imbunatatiri ale interfetei de utilizare o reprezinta personalizarea ecranului de Start care se poate popula cu aplicatiile si informatiile de care aveti cel mai des nevoie. Windows 10 are un timp de pornire scazut si este adaptat pentru utilizarea stocarii si sincronizarii in cloud, oferind astfel acces instant la documete, fotografii si setari sincronizate cu acelasi cont folosit pe mai multe dispozitive cu sistem de operare Windows 8/8.1/10. Fie ca ai nevoie sa termini o prezentare sau sa te relaxezi cu inovativul Windows 10 totul este posibil.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tableta iMart QSL Vonino”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *