cumparama.com Web analytics

luni , 23 aprilie 2018
Home / Coduri de reducere / Cumpara un router wireless Tenda si castiga un Audi A1

Cumpara un router wireless Tenda si castiga un Audi A1

In luna decembrie, eMAG si TENDA lanseaza un concurs prin care poti castiga o masina Audi A1 de toata frumusetea. Concursul se desfasoara in perioada 12 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, iar castigatorul il vom afla prin tragere la sorti.

Cumpara orice produs Tenda in perioada amintita mai sus si esti inscris automat in concurs indiferent de valoarea produsului cumparat.

Fie ca esti in cautarea unui router, a unui router wireless sau a unei placi de retea sau adaptor wireless, Tenda produce aceste articole la o calitate foarte buna si la un pret accesibil tuturor.

Castiga un Audi A1 cu Tenda si eMAG
Cumpara router wireless Tenda si castigi un Audi A1

 Update:

Castigatorul va fi desemnat in termen de maxim 30(treizeci)de zile lucratoare de la data incheireii Campaniei, in cadrul unei singure etape de premiere ce consta in extragerea castigator ului folosind serviciul tragerilasorti.ro. Castigatorul astfel extras primeste premiul.

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

Noaptea devoratorilor de preturi la Altex

Noaptea devoratorilor de preturi aduce la Altex reduceri de preturi de pana la 50% la …

Reduceri resigilate la eMAG in fiecare zi de 23 a lunii. Vezi promotiile eMAG la resigilate!

eMAG- reduceri produse resigilate oferte pana la 60%

Cuprins1 eMAG reduceri: Ce parere ai despre produsele resigilate eMAG? Oferte eMAG reduceri resigilate, promotii valabile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *