Reduceri carti cu transport gratuit

Reduceri carti 50% in ziua de 28 octombrie

Ultimul update 16-3-2019 la 12:18 pm

Cartea il face pe om, om ! (Vasile Alecsandri)

Intr-o societate aglomerata de stres si munca, lectura isi face loc tot mai greu loc  in activitatea cotidiana. Tehnologia si media promoveaza din pacate doar cititul online, televiziunea sau radioul, cartile pe suport hartie fiind tot mai greu de acceptat.

Dar pana la urma ce nevoie am avea sa citim? La ce ne ajuta lectura unor carti? De ce sa cumparam carti?

Ei bine, cum bine spunea Alecsandri „Cartea il face pe om, om!”. Lectura unei carti aduce dezvoltare personala, aduce relaxare si aduce un plus valoare pentru oricine isi face timp sa citeasca. Fie ca vorbim despre carti educationale, beletristica sau carti de specialitate pe diverse teme, cartea nu poate decat sa ne dezvolte gandirea, felul nostru de a fi si simturile noastre.  Cate carti ati citit in ultima luna? Care este ultima carte pe care ati citit-o cap -coada? Ce ati invatat citind acea carte?

Va provoc sa cititi  cat mai multe carti, lecturi pe placul vostru, deoarece acum poti avea orice carte la tine acasa facand o comanda online la un pret redus si cu transport gratuit.  Nu mai ai scuza acum, cartile ajung rapid direct la tine acasa,  in cel mai scurt timp si fara costuri suplimentare.

De unde putem comanda carti cu transport gratuit?

De la eMAG poti comanda orice carte cu transport gratuit daca ridicarea se face din punctele de livrare gratuita eMAG din Bucuresti sau din tara. Va prezentam mai jos cateva oferte de carti valabile in luna ianuarie.

Oferta carti Okian

Oferta carti eMAG

Alege din oferta de carti de  mai jos valabila azi, 25 ianuarie 2021 si convinge-te ! Singura librarie online ce ofera carti cu transport gratuit pentru comenzi peste 30 lei. !

Oferta – Carti 2019

Lectura placuta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *