Reduceri

Revolutia Preturilor eMAG 15-17 septembrie 2020

Ce se întâmplă atunci când eMAG pune la cale: puţină toamnă, reduceri la produse din toate categoriile eMAG şi rost de promotii si oferte?  Nici mai mult, nici mai puţin decât Revoluţia Preţurilor eMAG! Nu rata ofertele eMAG de azi, 27 octombrie 2021:

Vezi promotiile eMAG!

În perioada 15 – 17 septembrie 2020, eMAG lansează Campania Revoluţia Preţurilor, cu reduceri de până la 50% pentru laptopuri, televizoare, gadgeturi, articole pentru casă şi grădină, produse pentru copii şi… ce să mai vorbim, toate categoriile intră la “cules” de oferte si promotii!

reduceri emag septembrie revolutia

Oferte eMAG Revolutia Preturilor Septembrie

Daca ai un card de cumparaturi Raiffeisen, in perioada campaniei Revolutia preturilor eMAG, poti cumpara in 24 de rate fara dobanda. Promotie valabila doar pe durata evenimentului de reduceri. Daca esti in cautarea unui iPhone 11 in rate fara dobanda, acum este momentul. Vezi ofertele disponibile!

Vedetele evenimentului Revolutia Preturilor eMAG din luna septembrie, arata asa:

Laptop HP 15.6 inch, 4 GB RAM, 500 GB HDD-doar 999 lei

Masina de spalat Whirlpool FreshCare-999 lei

Samsung Galaxy J5 – 799 lei

Laptop Lenovo IdeeaPad- 1099 lei

Televizor LED Sharp 81 cm- 699 lei

Ceas Fossil Dean barbati – 522 lei

Important: Campania de reduceri Revolutia Preturilor eMAG, va începe marti pe 19 septembrie, ora 6:45 a.m. şi se va încheia pe 21 septembrie, ora 01:00 a.m. Ramai pe faza si prinde reducerile de toamna de pana la 50%!

oferte emag revolutia preturilor
oferte emag revolutia preturilor

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button