Asigurare obligatorie auto RCA, rovigneta online si asigurari de calatorie

Asigurarea obligatorie auto in Romania sau asigurare RCA este o polita asigurare pe care o putem incheia pe o perioada de 1 luna sau mai mult. Poti alege RCA pe 6 luni sau 1 an prin diversi furnizori de asigurari RCA din Romania. Polita RCA va scuteste de costuri atunci cand masina este implicata in accidente cu pagube pentru masina lovita.

Insa atunci cand timpul ne preseaza sau ne dorim sa alocam acest timp pentru alte activitati, putem apela la RCA Online, AICI pe eMAG. Simplu si fara sa ne mai deplasam sa cautam oferte. Vezi mai jos un calcul RCA pentru masina ta in functie de coeficientul Bonus Malus.

Cum verifici ce Bonus Malus ai in prezent si cat e valabila asigurarea RCA?

Recent a fost intorodusa posibilitatea verificarii online a indicatorului Bonus Malus precum si termenul de expirare al politei de asigurare RCA. Clasa de incadrare Bonus Malus va poate aduce o reducere a politiei RCA cu pana la 50%(clasa BM B8) dar si o scumpire a acesteia in cazul unei clase M8. Pentru a vedea clasa Bonus Malus in care esti incadrat in prezent acceseaza adresa https://www.aida.info.ro/ro/bonus-malus si completeaza numarul de inmatriculare al masinii sau seria de sasiu.

Cat costa asigurarea obligatorie RCA in 2020?

Daca te intrebai cat costa asigurarea RCA pentru 6 luni, pot sa-ti spun ca pentru o masina cu motor de 2000 si 177 cai, varsta 42 ani si clasa malus B8, am platit 170 lei. Iar daca la toate acestea se mai adauga si faptul ca poti alege din oferta a peste zece societati de asigurari, cu siguranta te-am convins ca urmatoarea polita de asigurare RCA sa o inchei online, acum!

RCA ieftin cu plata online-vezi preturi asigurare RCA
Reducere RCA. Alege cel mai ieftin RCA si plateste online. 

Este simplu sa comanzi asigurare RCA online: doar iti completezi datele personale si datele masinii pentru care doresti asigurare RCA. Alegi din ofertele de pret a mai multor societati de asigurare , dupa care primesti GRATUIT prin curierat polita si chitanta. Se poate achita online cu card si primesti asigurarea RCA instant, pe email.

Vezi ofertele la politele RCA, valabile azi, 20 septembrie 2020

VEZI Oferte Asigurare RCA 2020

Rovinieta auto 2020 in Romania

Acum este mai simplu si mai rapid cand vrei rovinieta auto. Fie ca ai nevoie de o rovigneta pentru autoturism sau pentru transport marfa acum poti comanda online de oriunde te-ai afla. Ai activare instant la plata online. Poti cumpara rovinieta pentru 7 zile , 30 zile , 90 de zile sau 1 an. Comanzi rovinieta online, introduceti datele masinii si primesti pe email rovinieta in cateva minute. Simplu si fara batai de cap sau costuri suplimentare.

Cumpara Rovinieta 2020 Online

Si daca tot vorbeam de masini si polite RCA este bine de stiut ca atunci cand calatorim in afara tarii este recomandat sa avem o asigurare de calatorie. Asigurarea de calatorie acopera incidente de tip medical , pierdut bagaje , documente sau furt.

Asigurari de calatorie 2020

Fie ca te deplasezi in afara tarii in interes de afaceri sau vacanta , asigurarea de calatorie te va proteja de toate aceste evenimente neplacute atat pentru tine cat si pentru cei cu care calatoresti, in cazul in care optezi pentru ceasta varianta. In contextul actual, cu criza de COVID-19, asigurarea medicala de calatorie te poate scuti de neplaceri si de costuri suplimentare, atunci cand esti in strainatate.

Si in cazul asigurarilor de calatorie este foarte simplu sa intri in posesia ei: iti completezi datele , alegi tara , perioada de deplasare si alegi asiguratorul care ti se potriveste cel mai bine.

In cazul asigurarii de calatorie , aceasta se primeste instant pe email daca plata se face online.

Exemplu: Asigurare de calatorie cu limita de despagubire de 50.000 euro pentru o familie cu  2 adulti si 1 copil costa in total 65 de lei pentru 7 zile.

Vezi aici oferta Asigurari Calatorie

NOTA : Deoarece aceste polite de asigurare RCA sunt emise online va rugam sa verificati cu atentie corectitudinea datelor introduse in formulare!

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro