Hai la băcănie, pe eMAG, se știe! Comandă online mâncare și băuturi

La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase în băcănie. Da, acum ai la un click distanță produse alimentare, băuturi cu sau fără alcool, dulcețuri, bere, faină și chiar drojdie, că tot era la mare căutare.

Fie ca ești în căutarea unui borcan de miere de albine sau poate salivezi după o sticlă de vin premiat, băcănia eMAG te ajută să le găsești rapid. Ai multe oferte acolo, de la branduri cunoscute și producători locali și internaționali.

Ce produse poți cumpăra din băcănia eMAG?

Iată câteva categorii de produse pe care le poți cumpăra din băcănie:

  • alimente de bază
  • paste făinoase
  • conserve
  • cereale
  • cafea, ceaiuri
  • condimente, sosuri
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice

Cum livrează eMAG produsele comandate din băcănie?

Ați prins idea, acum poți să-ți faci cumpărăturile de supermarket direct de la eMAG cu livrare la ușă, în EasyBox sau oficiile de cartier Poșta Română. Cumpărăturile, mâncare sau băuturi, sunt livrate imediat din stocul eMAG și împachetate bullet proof, spun ei. Practic nu bate, nu troncăne – sunt niște cutii de carton care protejează orice sticlă, borcan sau ce o mai fi pe acolo. Așa că nu îți face griji pentru transport. Livrarea se face rapid, folosind infrastructura și logistica eMAG.

Sigur că atât înainte, cât și după masă, medicul recomandă sa bei ceva. O tărie, poate un vin, o șampanie, spirtoase  sau o bere rece. Sau dacă nu bei, poți să o faci cadou 🙂 Doar cauți în această categorie de băuturi, sigur găsești ceva bun: o sticla de Jack, un rom sau gin.

Bauturi alcoolice in bacania eMAG

Revenind la alimentele vândute de eMAG, tot în băcănie găsești și produse dietetice, naturiste, acele produse care nu sunt mereu la îndemână prin magazinele locale.

Acum, produsele din băcănie benficieaza de transport gratuit pe eMAG prin programul Genius.

Hai, fuga la băcanie, azi mai poți prinde oferta de lansare cu promoții la băuturi și un voucher de reducere de 20 lei pentru cumpărături de minim 100 lei.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro