Advertisement

Hai la băcănie, pe eMAG, se știe! Comandă online mâncare și băuturi

Ultimul update 25-6-2020 la 10:22 pm

La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase în băcănie. Da, acum ai la un click distanță produse alimentare, băuturi cu sau fără alcool, dulcețuri, bere, faină și chiar drojdie, că tot era la mare căutare.

Fie ca ești în căutarea unui borcan de miere de albine sau poate salivezi după o sticlă de vin premiat, băcănia eMAG te ajută să le găsești rapid. Ai multe oferte acolo, de la branduri cunoscute și producători locali și internaționali.

Ce produse poți cumpăra din băcănia eMAG?

Iată câteva categorii de produse pe care le poți cumpăra din băcănie:

  • alimente de bază
  • paste făinoase
  • conserve
  • cereale
  • cafea, ceaiuri
  • condimente, sosuri
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice

Cum livrează eMAG produsele comandate din băcănie?

Ați prins idea, acum poți să-ți faci cumpărăturile de supermarket direct de la eMAG cu livrare la ușă, în EasyBox sau oficiile de cartier Poșta Română. Cumpărăturile, mâncare sau băuturi, sunt livrate imediat din stocul eMAG și împachetate bullet proof, spun ei. Practic nu bate, nu troncăne – sunt niște cutii de carton care protejează orice sticlă, borcan sau ce o mai fi pe acolo. Așa că nu îți face griji pentru transport. Livrarea se face rapid, folosind infrastructura și logistica eMAG.

Sigur că atât înainte, cât și după masă, medicul recomandă sa bei ceva. O tărie, poate un vin, o șampanie, spirtoase  sau o bere rece. Sau dacă nu bei, poți să o faci cadou 🙂 Doar cauți în această categorie de băuturi, sigur găsești ceva bun: o sticla de Jack, un rom sau gin.

Revenind la alimentele vândute de eMAG, tot în băcănie găsești și produse dietetice, naturiste, acele produse care nu sunt mereu la îndemână prin magazinele locale.

Acum, produsele din băcănie benficieaza de transport gratuit pe eMAG prin programul Genius.

Hai, fuga la băcanie, azi mai poți prinde oferta de lansare cu promoții la băuturi și un voucher de reducere de 20 lei pentru cumpărături de minim 100 lei.

Leave a Comment

Articole recente

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci…

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

This website uses cookies.