Sfaturi utile cumparaturi online

Cele mai bune reduceri la eMAG de Revolutia Preturilor 2020

Prima editie de iarna  Revolutia Preturilor aduce ala eMAG cele mai bune reduceri la produse vedeta: telefoane smart, frigidere, ceasuri, saltele, televizoare si drujbe :). Marti dimineata incepe ziua la cumparaturi pe eMAG in cea mai mare campanie de promotii inainte de Black Friday.

Vezi oferta completa!

Incepand cu 25 octombrie 2021, eMAG da startul reducerilor de toamna in campania Revolutia Preturilor. Asa cum deja ne-am obisnuit, timp de trei zile, reducerile ajung pana la 50% la o gama diversa de produse. Astfel, este un moment bun pentru achizitii la preturi mici. Mai jos gasiti cateva produse vedeta care merita achizitionate in aceasta perioada de inceput de an.

Iata cateva reduceri vedeta anuntate oficial de eMAG:

Drujba Ruris 199 lei
Drujba Ruris 199 lei
Ceas Fossil 249 lei
Ceas Fossil 249 lei

 

O alta categorie de produse in promotia Revolutia Preturilor este cea de electrocasnice unde gasim frigidere, combine si lazi frigorifice. Reducerile ajung pana la 40%!

Combina frigorifica Hotpoint Revolutia Preturilor eMAG
Combina frigorifica Hotpoint Revolutia Preturilor eMAG

 

Si pentru mamici avem pachete Pampers la preturi reduse cu voucher: foloseste PAMPERS15 si un ai pret special. Profita acum de oferta!

Reduceri Pampers eMAG
Reduceri Pampers eMAG

Viva la Revolucion!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button