Advertisement

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci cand cumparam produse sau articole mai scumpe sau mai complexe, apelam la prieteni, rude sau la internet pentru a ne informa despre cel mai bun espressor de cafea sau cel mai bun televizor, cea mai buna tigaie, cel mai bun telefon…etc.

 

Cum aleg cel mai bun produs la cumparaturi?

Pe internet este plin de articole cu cea mai buna sau cel mai bun, doar ca sunt ghiduri si sfaturi puse acolo pentru a vinde si a scoate un comision, nicidecum pentru o informare corecta si documentata. Sa fim realisti, cati dintre cei care scriu articolele chiar au vazut, incercat acele produse pentru a-si putea da cu parerea. Recomandarile pentru cel mai bun produs dintr-o categorie sau alta contin doar detalii generale, descrieri ale produselor si multe linkuri de unde sa cumparati.

Sigur, daca vrei sa-ti schimbi telefonul si cauti cel mai bun telefon din 2020, un site specializat care face review-uri de telefoane te poate ajuta sa vezi si sa te informezi despre performanta unui model de smartphone care iti place. Insa in alte articole nu vei gasi decat blabla-uri, nedocumentate si care nu aduc vreo valoare in informarea ta referitoare la produsul dorit.

Cautam zilele trecute cel mai bun espressor automat de cafea si nu a am gasit nimic valoros online, doar informatii puse la kg, extrase din descrierile produselor gasite in magazinele online. Si atunci cum sa aleg cel mai bun espressor? Sau cum alegem in general, produsele pe care le cumparam online, astfel incat sa fie bune si la un pret corect?

Care este cel mai bun produs pentru tine?

Review-uri produs

O solutie poate fi citirea review-urilor din pagina de produs, prin care iti faci o idee despre experienta altor utilizatori ai produsului. Acestia l-au folosit deja si pot avea o parere avizata si obiectiva sau chiar sa ofere sfaturi utile in utilizarea acestuia.

Brand, producator

Brandul, producatorul, poate fi un alt criteriu pentru a alege in cunostinta de cauza, si ne orientam de regula dupa nume cunoscute sau pe care le-am mai utilizat si de care am fost multumiti. Tot aici putem cere recomandari din partea prietenilor, colegilor, persoane cunoscute in care avem incredere.

Raportul calitate/pret

Pretul dicteaza intr-o mare masura calitatea cumparaturilor pe care le facem online si aici este important sa plecam de la bugetul alocat. Degeaba cautam cel mai bun televizor 4k daca noi avem un buget de 500 lei.

Intr-un final este important sa gasim mixul ideal in raportul calitate/pret. Pretul este ceea ce platesti pentru valoarea pe care o primesti. Iar acest raport trebuie sa fie unul corect, pentru ambele parti.

Cel mai bun sau cea mai buna, pana la urma ramane ceva relativ si care se raporteaza mereu la persoana ta. Cel mai bun telefon pentru mine nu este la fel cu cel mai bun smartphone penttu altcineva, astfel ca sunt mai multe criterii, caracteristici si functii de care tinem cont atunci cand alegem sa cumparam un articol/produs.

Leave a Comment

Articole recente

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

eMAG anunta ultimele articole inainte de Black Friday 2020

Inainte de ziua cea mare, 13 noiembrie, eMAG anunta ultimele produse cu pret special in campania Black Friday 2020.  Ceasuri…

This website uses cookies.