Cum sa vinzi in eMAG Marketplace si cu ce costuri

Vrei sa vinzi mai mult online? Listeaza-ti produsele in eMAG Marketplace!

Cele mai multe afaceri ajung la esec din cauza lipsei clientilor. Desigur, exista si alte motive, insa un prim pas catre un business de succes este sa ai cat mai multi clienti. Timpul este un factor important in orice afacere deoarece investitiile trebuie amortizate iar cheltuielile trebuie platite. Cheia succesului aici este sa te expui unui numar cat mai mare de clienti.

Dar de unde sa-i iau? Cu ce costuri? Cine se ocupa de asta?

Fie ca vorbim despre produse, comert sau servicii unul dintre cele mai importante canale de atragere clienti este internetul, ecommerce. Sa ai un site(magazin online) pentru un business care vinde produse sau servicii este un „must” in zilele noastre. Trebuie sa il ai, trebuie sa atraga clienti. Dar asta costa…mult si e nevoie de timp. Un alt canal pentru vanzari online este inscrierea pe o platforma de afiliere.

Eu vreau sa va vorbesc despre un alt canal unde va puteti lista produsele avand o expunere imensa in Romania. De fapt, este cea mai buna expunere la care poti avea acces: Marketplace eMAG.

Cum sa vinzi mai mult online
Cum sa vinzi mai mult online prin eMAG Marketplace

Ce este Marketplace eMAG?

Marketplace eMAG este locul ideal unde poti sa-ti expui produsele vandute, cu preturile tale, cu conditiile tale, direct in site-ul eMAG in categoria din care fac parte serviciile sau produsele pe care le comercializezi. Marfa este livrata direct de catre tine catre clienti, cu propriul brand. Poti avea propriile reduceri si promotii, poti seta oferte cu transport gratuit, ai acces la plata prin card oferita de platforma eMAG. Ai acces la cei peste 500.00 de vizitatori unici pe zi.

Comisionul practicat de eMag pentru vanzarile din Marketplace este unul variabil, situandu-se intre 5 si 15% din valoarea vanzarii, si depinde de categoria de produse vanduta.

Iata cateva beneficii pe care le poti avea in Marketplace eMAG:

1. Produsele tale vor fi vazute zilnic de cei peste 500.000 de vizitatori unici eMAG

 2. Iti asociezi imaginea cu cel mai mare magazin online din Romania

3. Beneficiezi de promovare prin canalele de marketing eMAG

4. Plati online cu cardul fara comision bancar

5. Produsele tale vor fi vizibile de oriunde, oricand: de pe desktop, pe tableta, telefon, in aplicatia eMAG de mobil 

6. Clientii beneficiaza de asistenta oferita de eMAG, garantand interactiuni de inalta calitate cu acestia

7. Primesti feedback direct de la client

8. Beneficiezi de cele mai competitive tarife de livrare a produselor vandute

9. Ai acces la rapoarte, analize si training-uri utile pentru cresterea business-ului tau

10. Beneficiezi de cunostintele eMAG, acumulate in 14 ani de experienta online

11. Nu este obligatoriu sa ai propriul magazin online. Poti lista produsele direct in platforma Marketplace eMAG.

Acum exista in Marketplace eMAG peste 2560 de parteneri care isi vand produsele si peste 1.250.000 de produse listate. Si TU poti avea propriile produse vandute prin eMAG  Marketplace.

Cum vinzi pe eMAG Marketplace?

Daca doresti sa devii seller in platforma eMAG Marketplace completeaza informatiile despre profilul companiei tale. Se face o evaluare si validare a profilului, si imediat ce vanzarea produselor tale in eMAG Marketplace va fi posibila, vei fi contactat pentru a stabili detaliile colaborarii. Comisionul retinut de eMAG pentru produsele vandute in Marketplace poate ajunge la 15% insa depinde de volume, nisa magazinului, etc. Aceste costuri care se vor aplica cand vinzi pe eMAG si le aflati si negociati la momentul listarii in magazin.

Succes!

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro