eMAG It&Mobile Days 11-17 Iulie 2016

Reduceri eMAG iulie 2016

IT&Mobile Days eMAG aduce reduceri de pana la 40% la produse din gama IT, Gadget si accesorii telefoane, laptop.

Reduceri eMAG iulie 2016

Reduceri eMAG iulie 2016

 

Promotiile eMAG continua si in luna iulie, a inceput IT&Mobile Days la eMAG, momentul potrivit pentru un upgrade sau o achizitie noua in materie de telefoane, tablete , accesorii gadget si componente IT la un pret redus.

Reducerile de preturi din campania de promotii eMAG ajung pana la 50% la software si 40% la produsele de retelistica: routere WIFI, adaptoare retea, accesorii retelistica. Tastaturile ajung pana la 30% preturi reduse si gasim nume de marca precum Microsoft, Logitech sau Asus.

In categoria Laptop gasim promotii cu preturi incepand de la 999 lei si cadouri gratuite incluse, in functie de configuratie.

Tabletele au reduceri de pana la 35% si oferta este una variata, pentru toate gusturile si buzunarele: tablete cu Android, tablete cu Windows dar si iPad-uri cu preturi reduse. De exemplu, o tableta Samsung Galaxy Tab de 9,6′ se poate cumpara la un pret de 799 lei, practic cu o reducere de 20%.

Telefoanele sunt la fel accesibile, cu preturi reduse cu pana la 40%. Telefoanele Samsung au preturi bune, reduse cu 20% iar un smartphone Blackview se poate achizitiona cu 299 lei.

Reduceri iulie eMAG telefoane

Reduceri iulie eMAG telefoane si tablete

Daca esti in cautarea unei placi de baza sau video, componentele PC au reduceri de pana la 20%, merita aruncata o privire. Un upgrade de memorie RAM sau un harddisk SSD pot fi alegerea perfecta in aceasta perioada.

IT&Mobile Days eMAg aduce in luna iulie promotii si reduceri si la accesorii precum huse, genti laptop, selfie stick-uri sau smartwatch-uri.

Toate produsele participante in campania de reduceri preturi eMAG din luna iulie, le gasiti la adresa urmatoare: http://www.emag.ro/campaign/it-mobile-days-iulie-2016

Daca ai un buget redus iti recomand categoria Resigilate eMAG, iar pentru ridicarea coletelor fara sa platiti transport va recomand punctele de pick-up eMAG din Bucuresti si din tara.

2 Comments

 1. blank

  Lucian

  12/07/2016 at 21:31

  Da, la SSD-uri am gasit pret de 179 de lei la un AMD Radeon de 120GB. Cel de aici http://bit.ly/29UI73W

 2. blank

  Razvan D

  12/07/2016 at 21:29

  Chiar imi era dor de o campanie de reduceri eMag mai serioasa. La telefoane sunt chiar preturi bune, iar la componente IT placile vide si HDD SSD au preturi interesante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *