cumparama.com Web analytics

miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Reduceri si Oferte, Promotii / eMAG Mobile IT Days aduce reduceri pana la 40% in aprilie
Reduceri si promotii eMAG februarie 2018
Reduceri si promotii eMAG februarie 2018

eMAG Mobile IT Days aduce reduceri pana la 40% in aprilie

La eMAG vremea tine cu reducerile. Incepand cu dimineata zilei de marti la eMAG se desfasoara campania IT & Mobile Days 2018. Asta înseamna ca e un moment numai bun pentru cei care va doriti un upgrade, pentru ca reducerile eMAG ajung pâna la 40%. Puteti profita de un pret redus la telefoane, tablete, laptopuri, desktopuri, componente PC, periferice și multe altele.

eMAG IT & Mobile Days 2018

Black Friday eMAG 2016eMAG da startul primei editii IT & Mobile Days din 2018. Reduceri si promotii de pana la 40% in perioada 12-18 februarie 2018!

Campania de reduceri eMAG din perioada 12-18 aprilie 2018 poate fi accesata la adresa: http://www.emag.ro/campanie/IT_Mobile_Days

In plin sezon de reduceri, eMAG aduce prima mare campanie de reduceri din 2018 dedicata produselor Smart Mobile si IT. Dupa Revolutia preturilor eMAG din ianuarie, iata ca luna februarie continua cu reduceri si promotii la eMAG de pana la 40% la majoritatea produselor prezente din oferta.

Ce produse gasim la pret redus in campania eMAG Mobile&IT Days din luna aprilie?

Iata cateva dintre categoriile de produse prezente in ofertele si promotiile eMAG, reduceri valabile azi, 25 aprilie 2018:

Fie ca esti in cautarea unui telefon nou sau iti doresti un upgrade la componentele din calculatorul personal sau poate vrei sa treci la un laptop performant, perioada de reduceri din luna februarie aduce la eMAG cele mai bune preturi si oferte la produsele dorite.

Iata si alte categorii de produse aflate in promotii la eMAG in aceasta perioada:

Ai sapte zile de reduceri eMAG, sapte zile de preturi mici, numai bune de cumparat. Nu uitati, la eMAG ai transport gratuit la orice comanda cu ridicare din punctele de livrare gratuita eMAG.

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

eMAG Electronic days ianuarie 2018

eMAG Electronic Days incepe pe 10 aprilie dimineata

Marti,10 aprilie 2018 a inceput eMAG Electronic Days, 7 zile de reduceri la electronicele de …

electrocasnice emag oferte

Reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor 2018

Cuprins1 Saptamana electrocasnicelor, oferte si reduceri eMAG la electrocasnice mari si mici pe care le …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *