eMAG Super Sale in noiembrie reduceri pana la 40%

În perioada 1 noiembrie, ora 07:00 – 7 noiembrie, ora 23:59, la eMAG se reunesc reducerile, în campania Super Sale! O gama variata de produse va avea parte de reduceri de pâna la 40%, iar noi te invităm sa te bucuri de ele.

Vezi ofertele eMAG!

Prima mare campanie din noiembrie vine la doar doua saptamani inaintea celui mai mare eveniment de reduceri al anului, Black Friday eMAG 2019. Daca esti in cautarea unor electrocasnice, telefoane, laptop sau haine, merita sa arunci o privire peste ofertele eMAG. Se apropie sezonul rece si este un moment bun pentru reinnoirea garderobei de iarna. Oferte bune sunt si la cauciucuri de iarna si articole pentru dezapezire. Au aparut si ofertele pentru decoratiuni de Craciun si Anul Nou.

Campania eMAG Super Sales este noul eveniment de reduceri lansat de eMAG si este la prima editie din acest an. Astfel, ne asteptam ca promotiile sa fie consistente si sa gasim oferte numai bune de cumparat. Categoriile participante la promotie sunt aceleasi din marile campanii cu care eMAG ne-a obisnuit: Revolutia Preturilor sau Stock Busters.

Ce produse participa la promotie?

eMAG Super Sales include si cei peste 14.ooo de selleri din Marketplace eMAG, astfel ca oferta este una variata si cu multe produse cu pret redus in aceasta perioada.

O categorie speciala care mi-a atras atentia este cea de Carti, Jucarii si Articole pentru copii, unde reducerile depasesc 40%. Mai este doar o luna pana in decembrie, luna cadourilor si este bine sa ne pregatim din timp cu cadouri pentru cei mici dar si pentru cei mari 🙂

Spor la cumparaturi!

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro