ReduceriSfaturi utile cumparaturi online

IT&Mobile Days la eMAG cu reduceri de februarie 2016

eMAG IT&Mobile Days Februarie 2016
eMAG IT&Mobile Days Februarie 2016

Si acum ca a trecut si Valentine’s  Days, este momentul sa trecem de la romantism si inimioare la lucruri mai practice 🙂 precum telefoane, tablete, televizoare si laptopuri. Cred ca la asta s-a gandit si cel mai mare retailer online din Romania, eMAG, si astfel au lansat o campanie de reduceri intitulata IT&Mobile Days si care se desfasoara in perioada 15-18 februarie 2016.

Asa ca avem parte de patru zile de reduceri, pana pe 18 februarie si mii de produse cu pret redus din care putem alege. Reducerile ajung pana  la 40% si chiar 50% in cazul Imprimantelor.

Campania de reduceri eMAG din perioada 15-18 februarie 2016 poate fi accesata la adresa: http://www.emag.ro/campanie/IT_Mobile_Days

Reduceri eMAG 19-21 februarie 2016
Reduceri eMAG 19-21 februarie 2016

Asa cum ii spune si numele, IT&Mobile Days eMAG vine cu promotii in categorii de produse precum gadget-uri si dispozitive mobile. Iata cum arata reducerile pe categorii:

[click pentru detalii categorie]

Si daca erai in cautarea unei tastaturi performante, fie pentru gaming fie pentru scris, acum este momentul potrivit deoarece reducerile la tastaturi merg pana la 40% in aceasta campanie.

Spor la cumparaturi!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button