Noutati 2020Sfaturi utile cumparaturi online

Oferte RCA in 2020 – incheie acum online

Alege de acasa RCA-ul care te asigura in Romania. Pretul este acelasi dar ai oferte multiple si primesti asigurarea acasa. Atentie, nu exista promotii RCA sau reduceri.

Polita RCA s-a scumpit pentru majoritatea dintre noi incepand cu luna Ianuarie 2017.  Se pare ca RCA-ul ieftin din ultimii ani dar si managementul prost, au dus la falimentul unor firme de asigurari din Romania.

Falimentul firmei de asigurari Astra precum si noile reglementari europene ii va obliga pe soferi sa scoata mai multi bani din buzunar pentru asigurarea RCA a masinilor. Cresterea de pret se estimeaza undeva in jurul valorii de 15%. Practic, daca pentru anul 2015 ai platit 1000 de lei pentru polita RCA, incepand cu ianuarie 2017 costul acesteia a ajuns la 1150 de lei. Vestea buna este ca aceste majorari se vor face in valuri pe parcursul anului 2018 si 2019.

Mai mult, noile reglementari vor diminua fraudele in care se livrau date false catre societatile de asigurari cum ar fi capacitatea cilidrinca, vechime autoturism, masa totala, etc. Incepand cu acest an societatile de asigurari au acces direct la baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) si se verifica toate aceste date la emiterea RCA-ului.

Cum se calculeaza RCA in 2020?

In calculul politei RCA intra mai multe criterii. Se iau în considerare varsta asiguratului(proprietarul autoturismului), adresa de domiciliu a acestuia, marca masinii asigurate, combustibilul utilizat, capacitatea cilindrica, puterea motorului si istoricul Bonus/Malus al clientului. Istoricul Bonus/Malus se calculează raportat la anii de cand soferul are maşina înmatriculată pe numele lui. Astfel, pretul asigurarii RCA difera de la o persoana la alta, in functie de masina si titularul acesteia. RCA-ul tau cat costa? Lasa-ne un comentariu.

Unde incheiem polita RCA in 2020?

Cea mai eficienta si comoda metoda de a incheia RCA, este online. Completezi datele masinii din talon si datele personale din actul de indentitate si alegi din cele peste 10 oferte ale societatilor de asigurare din Romania. Poti alege un RCA ieftin sau o oferta care crezi ca ti se potriveste mai bine. Platesti cu cardul online si primesti polita instant pe mail si mai apoi prin curierat la adresa dorita. Fara alte taxe. Transportul este gratuit. Poti alege si plata la livrare in numerar.

Vezi oferte RCA 2020

Ai un card de cumparaturi? Doar in 2019 poti plati asigurarea RCA in 12 rate fara dobanda! Vezi detalii!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button