Promotie eMAG 10 mil de comenzi

Incepand cu dimineata zilei de 19 mai si pana in 25 mai 2015, eMAG ne pregateste un nou eveniment de reduceri de preturi cu pana la 50% la o gama variata de produse.

Campania se numeste Sarbatorim impreuna 10.000.000 de comenzi. si marcheaza un moment important din viata marelui retailer online. eMAG continua sa ne surprinda cu oferte de reduceri an de an si gaseste mereu un motiv sa o faca.

Mai mult,in perioada 19-25 mai 2015, pentru fiecare 100 de lei cheltuiti in aceasta campanie de reduceri, eMAG iti ofera o sansa in plus la castigarea unui BMW Z4. Premiul cel mare al concursului lansat de eMAG  isi va gasi proprietarul in data de 3 iunie 2015 prin tragere la sorti.

Nu rata ofertele eMAG, incepand cu dimineata zilei de Marti, 19 mai 2015 si esti inscris automat in concurs. Articole electrocasnice, electronice, telefoane, televizoare, laptop,  mobila pentru casa si gradina, articole petshop, imbracaminte si incaltaminte cu preturi reduse pana la 50%. Vezi mai jos oferta „Sarbatorim 10 mil de comenzi de la eMAG”.

Promotie Sarbatorim 10 mil de comenzi

Concurs eMAG BMW Z4
Concurs eMAG BMW Z4
Concurs eMAG BMW Z4
Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro