Home / Sfaturi utile cumparaturi / Reduceri eMAG: Oferte de nerefuzat in Revolutia Preturilor iunie
revolutia preturilor emag
revolutia preturilor emag

Reduceri eMAG: Oferte de nerefuzat in Revolutia Preturilor iunie

Da-ne o nota 🙂

Marti dimineata, 20 iunie ora 6:45 incepe Revolutia preturilor eMAG, campania cu oferte si reduceri de pana la 50%. Un prim Black Friday eMAG de inceput de Vara 2017 care dureaza trei zile pana pe 22 iunie. eMAG 20 iunie oferte cu reduceri de 50%.

Oferte eMAG Revolutia preturilor Iunie 2017

Iata cateva produse vedeta pe care le gasiti maine in oferta eMAG cu reduceri super. Oferte telefoane, laptopuri, emag televizoare, reduceri masini de spalat rufe, oferte frigidere, mobilier pentru casa si gradina si multe alte produse din oferta eMAG sau a partenerilor din Marketplace.

Oferte Revolutia Preturilor eMAG

Reduceri eMAG de Revolutia preturilor-Electrocasnice

Campania de reduceri eMAG are loc in perioada 20-22 iunie si aduce preturi mici pentru toate buzunarele. Vezi intreaga oferta de reduceri eMAG, AICI.

Nu uitati de transportul gratuit daca ridicarea se face din punctele de livrare gratuita eMAG din Bucuresti si din tara. Vezi aici locatiile eMAG disponibile.

Oferte eMAG Revolutia pReturilor Iunie
Oferte eMAG Revolutia Preturilor Iunie

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

Masina de spalat rufe

Cum sa cumperi masina de spalat rufe – sfaturi utile

Cum sa cumperi masina de spalat rufe – sfaturi utile4.8 (95%) 24 votes Nu de …

Reduceri si promotii in luna Martie 2019.

O Primavara cu reduceri in luna Martie

O Primavara cu reduceri in luna Martie4.6 (91.11%) 45 votes Reduceri si promotii 1-28 Martie …

5 comentarii

  1. Am gasit in oferta eMAG un telefon la pret redus in campania Revolutia Preturilor. Este vorba despre telefonul Asus Zenfone Boom care o reducere de 45%. Telefonul se poate comanda aici http://bit.ly/2sQV5ro

  2. Ofertele emag de maine sunt cu 100-200 de lei mai ieftine decat pretul afisat azi. Cateva produse au reduceri chiar bune.

  3. Sunt multe reduceri eMag in iunie. Oferta eMag Revolutia preturilor este printre cele mai bune si e prima din aceasta vara. Ofertele nu sunt chiar ca de Black Friday dar se arata preturi bune.

  4. Oferta eMAG din iunie se arata promitatoare. Televizorul Samsung are o reducere de 27% adica foarte mult. Sunt curios cate bucati au in oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *