Advertisement

Reduceri eMAG: Oferte de nerefuzat in Revolutia Preturilor iunie

Ultimul update 5-5-2019 la 05:24 pm

Marti dimineata, 20 iunie ora 6:45 incepe Revolutia preturilor eMAG, campania cu oferte si reduceri de pana la 50%. Un prim Black Friday eMAG de inceput de Vara 2017 care dureaza trei zile pana pe 22 iunie. eMAG 20 iunie oferte cu reduceri de 50%.

Oferte eMAG Revolutia preturilor Iunie 2019

Iata cateva produse vedeta pe care le gasiti maine in oferta eMAG cu reduceri super. Oferte telefoane, laptopuri, emag televizoare, reduceri masini de spalat rufe, oferte frigidere, mobilier pentru casa si gradina si multe alte produse din oferta eMAG sau a partenerilor din Marketplace.

Oferte Revolutia Preturilor eMAG

Reduceri eMAG de Revolutia preturilor-Electrocasnice

Campania de reduceri eMAG are loc in perioada 20-22 iunie si aduce preturi mici pentru toate buzunarele. Vezi intreaga oferta de reduceri eMAG, AICI.

Nu uitati de transportul gratuit daca ridicarea se face din punctele de livrare gratuita eMAG din Bucuresti si din tara. Vezi aici locatiile eMAG disponibile.

Oferte eMAG Revolutia Preturilor Iunie

Leave a Comment

Vezi comentarii

  • Am gasit in oferta eMAG un telefon la pret redus in campania Revolutia Preturilor. Este vorba despre telefonul Asus Zenfone Boom care o reducere de 45%. Telefonul se poate comanda aici http://bit.ly/2sQV5ro

    • Este o oferta buna. Telefonul are pretul redus de la 2749 lei la 1499.

  • Ofertele emag de maine sunt cu 100-200 de lei mai ieftine decat pretul afisat azi. Cateva produse au reduceri chiar bune.

  • Sunt multe reduceri eMag in iunie. Oferta eMag Revolutia preturilor este printre cele mai bune si e prima din aceasta vara. Ofertele nu sunt chiar ca de Black Friday dar se arata preturi bune.

  • Oferta eMAG din iunie se arata promitatoare. Televizorul Samsung are o reducere de 27% adica foarte mult. Sunt curios cate bucati au in oferta.

Articole recente

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci…

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

This website uses cookies.