ReduceriSfaturi utile cumparaturi online

Ziua Cumparaturilor Online – Reduceri eMAG – 29 martie 2020

Reduceri 50% la eMAG in 29 martie 2020 la aniversarea Zilei Cumparaturilor Online. + 10% voucher cadou!

29 martie 2020 este Ziua Cumparaturilor Online, o zi in care eMAG ne pregateste reduceri de preturi la multe produse din diverse categorii.
Astfel incepand cu ora 7.00 in dimineata zilei de 29 martie 2020 si pana la ora 23:59 stati cu ochii pe promotiile si reducerile de preturi din oferta eMAG.
Tablete, telefoane, televizoare,electrocasnice mari si mici, laptopuri sau accesorii auto , carti si accesorii, toate vor avea preturi mici numai bune de cumparat iar pentru fiecare comanda primesti un voucher cadou de 10% din valoarea cumparaturilor.

Reducerile eMAG de Ziua Cumparaturilor Online ajung pana la 50%. O categorie interesanta este cea pentru articole bebe si copii: carucioare, scutece si accesorii pentru ingrijire copii.
Mai mult, pentru orice produs cumparat primiti inapoi 10% din valoarea comenzii, sub forma de card cadou pe care-l puteti utiliza ulterior la cumparaturi pe site-ul eMAG.

Cu putin inainte de promotiile dedicate Sarbatorii de Paste, eMAG promite reduceri de preturi inclusiv la produsele care sunt deja in promotie dar si la produsele resigilate.
Vezi mai jos oferta de reduceri cu ocazia Zilei Cumparaturilor Online de la eMAG, pana la 50% la mii produse:

Reduceri eMag 2020

Reduceri eMAG Ziua cumparaturilor online 29 martie
Reduceri eMAG Ziua cumparaturilor online 29 martie-Vezi promotiile eMAG!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

4 Comments

  1. Da, campania de promotii eMAG Ziua Cumparaturilor Online tine doar o zi si pe langa reducerile mari ofera si un voucher cadou de 10% din valoarea cuparaturilor.

  2. Anul trecut au fost reduceri bune la eMag de Ziua Cumparaturilor Online.

  3. Nu au fost facute declaratii in acest sens, insa cu siguranta vor fi reduceri bune. Ziua Cumparaturilor Online este o sarbatoare la eMAG care se practica de cativa ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button