cumparama.com Web analytics

miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Reduceri si Oferte, Promotii / Samsung Galaxy S6 disponibil la eMAG

Samsung Galaxy S6 disponibil la eMAG

Incepand de astazi, 18 martie 2015, se poate face precomanda pentru ultimul model de telefon Samsung : Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge,  in toate variantele sale de culoare si configuratii hardware. Cu un design asemanator dar si performante ridicate, noul Samsung Galaxy S6 aduce o concurenta solida deja lansatului iPhone 6.

Poti sa fii printre primii care vor fi  captivaţi de performanţele noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge! Incepand cu 18 martie 2015 telefonul Samsung Galaxy S6 poate fi comandat de la eMAG.

Avand un procesor Octa-core si 2100 GHz + 1500 GHz, 3 GB RAM memorie si un ecran generos Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, acest telefon pur si simplu socheaza. Arata impecabil iar sistemul de operare Android v5.0 (Lollipop) aduce noi functionalitati .

Pentru mai multe detalii dar si pretul acestui nou smartphone Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge acceseaza oferta de mai jos , acum cu pret redus in ianuarie 2016 :

Comanda Samsung Galaxy S7 si S6

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

eMAG Electronic days ianuarie 2018

eMAG Electronic Days incepe pe 10 aprilie dimineata

Marti,10 aprilie 2018 a inceput eMAG Electronic Days, 7 zile de reduceri la electronicele de …

electrocasnice emag oferte

Reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor 2018

Cuprins1 Saptamana electrocasnicelor, oferte si reduceri eMAG la electrocasnice mari si mici pe care le …

Un comentariu

  1. Samnsung Galaxy S6 este disponibil la preturi incepand cu 2900 de lei , in functie de configuratia hardware a telefonului. Oricum, e bine ca ajunge curand in Romania si se poate deja face precomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *