Samsung Galaxy S9 disponibil la eMAG

Comanda azi, 25 octombrie 2020 ultimul model de telefon Samsung : Galaxy S9 sau Galaxy S9 Edge,  in toate variantele sale de culoare si configuratii hardware. Cu un design asemanator dar si performante ridicate, noul Samsung Galaxy S9 aduce o concurenta solida deja lansatului iPhone 6.

Poti sa fii printre primii care vor fi  captivaţi de performanţele noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge! Incepand cu 18 martie 2015 telefonul Samsung Galaxy S6 poate fi comandat de la eMAG.

Avand un procesor Octa-core si 2100 GHz + 1500 GHz, 3 GB RAM memorie si un ecran generos Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, acest telefon pur si simplu socheaza. Arata impecabil iar sistemul de operare Android v5.0 (Lollipop) aduce noi functionalitati .

Pentru mai multe detalii dar si pretul acestui nou smartphone Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Edge acceseaza oferta de mai jos , acum cu pret redus in octombrie :

Comanda Samsung Galaxy S9 si S9+

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro