marți , 25 septembrie 2018
Home / Reduceri si Oferte, Promotii / Samsung Galaxy S9 disponibil la eMAG

Samsung Galaxy S9 disponibil la eMAG

Comanda azi, 25 septembrie 2018 ultimul model de telefon Samsung : Galaxy S9 sau Galaxy S9 Edge,  in toate variantele sale de culoare si configuratii hardware. Cu un design asemanator dar si performante ridicate, noul Samsung Galaxy S9 aduce o concurenta solida deja lansatului iPhone 6.

Poti sa fii printre primii care vor fi  captivaţi de performanţele noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge! Incepand cu 18 martie 2015 telefonul Samsung Galaxy S6 poate fi comandat de la eMAG.

Avand un procesor Octa-core si 2100 GHz + 1500 GHz, 3 GB RAM memorie si un ecran generos Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, acest telefon pur si simplu socheaza. Arata impecabil iar sistemul de operare Android v5.0 (Lollipop) aduce noi functionalitati .

Pentru mai multe detalii dar si pretul acestui nou smartphone Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Edge acceseaza oferta de mai jos , acum cu pret redus in septembrie :

Comanda Samsung Galaxy S9 si S9+

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

electrocasnice emag oferte

Reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor 2018

Cuprins1 Saptamana electrocasnicelor, oferte si reduceri eMAG. Electrocasnice mari si mici pe care le gasesti …

Reduceri eMAG Back to School 2018

Reduceri Back to School la eMAG in perioada 18 august-18 septembrie

Cuprins1 A inceput campania de reduceri a verii Back to School la eMAG- pana la …

Un comentariu

  1. Samnsung Galaxy S6 este disponibil la preturi incepand cu 2900 de lei , in functie de configuratia hardware a telefonului. Oricum, e bine ca ajunge curand in Romania si se poate deja face precomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *