Sfaturi utile cumparaturi onlineStiri

Samsung Galaxy S9 disponibil la eMAG

Comanda azi, 27 octombrie 2021 ultimul model de telefon Samsung : Galaxy S9 sau Galaxy S9 Edge,  in toate variantele sale de culoare si configuratii hardware. Cu un design asemanator dar si performante ridicate, noul Samsung Galaxy S9 aduce o concurenta solida deja lansatului iPhone 6.

Poti sa fii printre primii care vor fi  captivaţi de performanţele noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge! Incepand cu 18 martie 2015 telefonul Samsung Galaxy S6 poate fi comandat de la eMAG.

Avand un procesor Octa-core si 2100 GHz + 1500 GHz, 3 GB RAM memorie si un ecran generos Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, acest telefon pur si simplu socheaza. Arata impecabil iar sistemul de operare Android v5.0 (Lollipop) aduce noi functionalitati .

Pentru mai multe detalii dar si pretul acestui nou smartphone Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Edge acceseaza oferta de mai jos , acum cu pret redus in octombrie :

Comanda Samsung Galaxy S9 si S9+

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Samnsung Galaxy S6 este disponibil la preturi incepand cu 2900 de lei , in functie de configuratia hardware a telefonului. Oricum, e bine ca ajunge curand in Romania si se poate deja face precomanda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button