Stiri

A fost lansata versiunea iOS 10.3.3 pentru dispozitivele Apple

A fost lansat iOS 10.3.3. S-ar putea sa fie ultimul update iOS lansat de Apple pana in luna septembrie cand apare iOS 11. 

Aceasta ultima actualizare nu aduce functionalitati noi spectaculoase insa rezolva cateva bug-uri descoperite in versiunea 10.3.2 si cateva update-uri de securitate.  Merita sa descarcati actualizarea la iOS 10.3.3 pentru a beneficia de ultima varianta a sistemului de operare pentru dispozitivul Apple pe care il detineti. In septembrie Apple va lansa iPhone 8 care va aduce si noul sistem de operare iOS 11.

Conform descrierii oficiale, aceasta actualizare aduce urmatoarele:

Dimensiunea acestei actualizări este puțin mai mare decât cea precedentă: în funcție de dispozitiv, vorbim despre un pachet de dimensiuni de aproximativ 80-140MB. Ca de obicei, puteți instala actualizarea prin Settings > General > Software update.

         Deși nu ar fi motive să fie probleme legate de pierderi de date în timpul instalări actualizării, este recomandabil să vă faceți o favoare și să creați o copie de siguranță a datelor de pe   iPhone sau iPad, pentru situațiile foarte puțin probabile în care se întâmplă ceva neplăcut. Puteți crea o copie de rezervă în spațiul de stocare iCloud sau pe computerul dvs. folosind iTunes. Dacă doriți și mai multă siguranță le puteți face pe ambele.

Ultimul sistem de operare Apple iOS 10.3.3 este compatibil cu urmatoarele dispozitive: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, IPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 4a generație, iPad 5a generație, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9, iPod Touch 6a generație.

 

Dispozitive compatibile iOS 10.3.3
Dispozitive compatibile iOS 10.3.3

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button