Advertisement

Categorii Stiri

A fost lansata versiunea iOS 10.3.3 pentru dispozitivele Apple

Ultimul update 14-8-2018 la 02:13 pm

A fost lansat iOS 10.3.3. S-ar putea sa fie ultimul update iOS lansat de Apple pana in luna septembrie cand apare iOS 11. 

Aceasta ultima actualizare nu aduce functionalitati noi spectaculoase insa rezolva cateva bug-uri descoperite in versiunea 10.3.2 si cateva update-uri de securitate.  Merita sa descarcati actualizarea la iOS 10.3.3 pentru a beneficia de ultima varianta a sistemului de operare pentru dispozitivul Apple pe care il detineti. In septembrie Apple va lansa iPhone 8 care va aduce si noul sistem de operare iOS 11.

Conform descrierii oficiale, aceasta actualizare aduce urmatoarele:

Dimensiunea acestei actualizări este puțin mai mare decât cea precedentă: în funcție de dispozitiv, vorbim despre un pachet de dimensiuni de aproximativ 80-140MB. Ca de obicei, puteți instala actualizarea prin Settings > General > Software update.

         Deși nu ar fi motive să fie probleme legate de pierderi de date în timpul instalări actualizării, este recomandabil să vă faceți o favoare și să creați o copie de siguranță a datelor de pe   iPhone sau iPad, pentru situațiile foarte puțin probabile în care se întâmplă ceva neplăcut. Puteți crea o copie de rezervă în spațiul de stocare iCloud sau pe computerul dvs. folosind iTunes. Dacă doriți și mai multă siguranță le puteți face pe ambele.

Ultimul sistem de operare Apple iOS 10.3.3 este compatibil cu urmatoarele dispozitive: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, IPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 4a generație, iPad 5a generație, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9, iPod Touch 6a generație.

 

Dispozitive compatibile iOS 10.3.3

Leave a Comment

Vezi comentarii

Articole recente

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci…

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

This website uses cookies.