De Black Friday eMAG ofera un BMW i3 cadou

Castiga un BMW i3 de Black Friday eMAG
Castiga un BMW i3 de Black Friday eMAG

Asa cum ne-a obisnui in fiecare an, eMAG vine cu un cadou superb de Black Friday, un BMW i3. Cum poti sa-l castigi? Nimic mai simplu, iata ce trebuie sa faci.

Pasul1. Salveaza-ti cardul Mastercard/Maestro in cont pentru a fi pregatit de cumparaturile de Black Friday din 15 noiembrie 2019.

Pentru adaugarea cardului, accesezi contul eMAG apoi sectiunea Cardurile mele si completezi datele cardului. Totul in deplina siguranta si fara batai de cap, cardul nu este stocat in sistemele eMAG..

Pasul 2. Plateste cu Mastercard sau Maestro

De Black Friday, pe 15 noiembrie 2019, plateste cu cardul tau salvat in cont si comanda produsele preferate la cele mai mici preturi din an. Important: cardul trebuie sa fie emis de o institutie financiara din Romania. Vezi reducerile!

Pasul 3.  Castigi un superb BMW i3

In ianuarie 2020 participi automat la tragerea la sorti pentru masina cadou, un BMW seria i3. Campania este valabila doar in ziua de 15 noiembrie 2019!

Incepe anul nou 2020 la volanul unui BMW. Succes!

 

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro