Advertisement

Categorii Stiri

Doua banci din Romania se muta in online

In aceasta perioada de izolare la domiciliu, drumurile la banca ar trebui excluse. Doua banci din Romania au anticipat aceasta nevoie si s-au mutat in online. Practic, poti deschide cont curent cu card atasat doar de acasa, folosind actul de identitate si o camera web. Poti avea prorpiul card de salariu fara sa te deplasezi la banca.

Cum deschizi cont cu card fara sa mergi la banca

Pentru cont la ING, descarci si instalezi aplicatia , iti completezi datele personale dupa care vei fi contactat de un reprezentant al bancii pentru validare. Cardul il vei primi ulterior in cateva zile prin curier, la domiciliu. Simplu, nu?

La CEC poti face acelasi lucru, sa-ti deschizi un cont curent cu card atasat, accesand o pagina in care introduci datele personale din actul de identitate. Solutia oferita de CEC Bank se numeste CEC_In si este dezvoltata in parteneriat cu un fintech. Beneficiezi de un cont curent de lei care se poate folosi atat pentru incasare salariu cat si pentru tranzactii curente.

Atat CEC cat si ING ofera comision zero pentru retragerile de la bancomat si acces la aplicatiile de internet banking proprii. Mai multi, ai acces si la produse de economisire si investitii.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru deschiderea unui cont online

  • sa ai varsta min 18 ani
  • rezidenta in Romania (cetatean roman cu domiciliul fiscal in Romania)
  • sa nu detii aceste produse la momentul aplicarii
  • sa ai la indemana un dispozitiv cu camera web

In viitorul apropiat cred ca tot mai multe banci vor trece la deschiderea relatiei de afaceri folosind platforme online, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi fizic la agentia bancara. Documentele se semneaza online, verificarea identitatii se face tot online. Economisesti timp si este si confortabil. Bine de stiut.

Leave a Comment

Articole recente

Cum alegem cel mai bun produs la cumparaturi?

De fiecare data cand facem cumparaturi ne intrebam care este cel mai bun produs pe care-l putem achizitiona. Iar atunci…

Cel mai bun espressor automat de cafea

V-ati intrebat vreodata de ce la cafenea primesti de fiecare data o cafea care are un gust diferit de cea…

Unde gasim Jucarii pentru cadouri de Craciun?

Pentru cei mici, perioada de Craciun aduce in fiecare an jucarii si jocuri interactive pe care Mosul le gaseste in…

Reduceri mari ziua eMAG – 3 decembrie 2020, 19 ani de eMAG

Reduceri eMAG 10.000.0000 lei - Joi, 3 decembrie 2020, eMAG implineste 19 ani de la infiintare si vanzarea primului produs.…

Ziua eMAG 3 decembrie 2020-Top 19 reduceri si promotii

Oferte Ziua eMAG 2020. Reduceri pana la 30% in 3 decembrie Ziua eMAG are loc in 3 decembrie 2020. Cel…

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in…

This website uses cookies.