cumparama.com Web analytics

miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Stiri / eMAG promoveaza produsele Made in Romania

eMAG promoveaza produsele Made in Romania

eMAG deschide Romania. Mii de produse romanesti la un click distanta!

Acum in plin sezon de reduceri eMAG lanseaza la inceput de an o campanie menita sa promoveze produsele fabricate in Romania. Cred ca avem nevoie mai mult ca niciodata de actiuni care sa sustina producatorii locali de haine si incaltaminte sau accesorii fashion, articole Home&Deco, Ingrijire personala si cosmetice sau Jucarii si articole pentru copii si bebe.

Sub sloganul „eMAG deschide Romania”, marele retailer a lansat o sectiune dedicata produselor fabricate in Romania si pe care le puteti cumpara direct de pe site-ul eMAG. Sectiunea de produse romanesti o puteti accesa la adresa: https://www.emag.ro/campaign/deschide-romania.

Chiar daca pentru inceput produsele romanesti comercializate de eMAG nu au pretul redus si nici nu fac parte dintr-o campanie de promotii, cu sigranta in viitor vom avea preturi mai mici, cu cat cererea va fi mai mare. Fiecare dintre noi putem alege sa cumparam produse fabricate in Romania iar acum este mult mai simplu: eMAG aduce mii de produse romanesti la un Click distanta!

Intr-un articol anterior scriam despre importanta sustinerii economiei romanesti prin cumpararea de Produse Made in Romania si impactul pe care il putem crea fiecare dintre noi. Tot ce trebuie sa facem acum este sa comandam produse romanesti de pe site-ul eMAG. In acest moment exista patru mari categorii de produse fabricate in Romania pe care eMAG le comercializeaza:

De ce sa cumparam produse romanesti de la eMAG?

Atunci cand achizitionam un produs fabricat in Romania, in primul rand ajuta producatorii si afacerile locale. Mai mult, produsele fabricate in Romania sunt de o calitata net superioara celor de import, iar sustinerea producatorilor locali inseamna crearea de noi locuri de munca, de crestere a investitiilor in economia tarii si de recunoastere a brandurilor locale. Practic, banii pe care ii platim pentru aceste produse raman in tara, platesc salariati, cresc afaceri si genereaza bunastare.

Va invit si pe voi sa cumparati produse marcate cu Made in Romania!

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

android wear probleme ios 11

iOS 11 si Android Wear nu se mai inteleg

Cuprins1 Probleme iOS 11 si Android Wear2 iOS 11 nu se mai conecteaza la Android …

iOS 11 disponibil pentru actualizare din 19 septembrie

Cuprins1 iOS 11 actualizare si functii noi disponibile2 Care sunt dispozitivele Apple compatibile pentru upgrade …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *