Enel afiliere eMAG prin Profitshare

Foamea e mare chiar si pentru cei mari. Ultima afacere de succes : ENEL se afilieaza la eMAG prin platforma Profitshare. Un magazin online care preia automat produsele de pe eMAG, inclusiv descrieri. Pai de ce sa se mai oboseasca sa scrie si ei ceva , doar e Romania si aici hotul castiga mai mult decat muncitorul. Daca ne uitam insa in conditiile de afiliere eMAG de pe Profitshare, gasim asta : ca sunt respinse site-urile care preiau automat informatii de pe website-ul eMAG. Asa sa  fie? Se pare ca nu.

Afiliere Profitshare
Cum incalca Enel regulile de afiliere eMag

Dar iarasi, regulile nu sunt facute pentru toata lumea. ” Unii e mai egali decat altii” .

Pretextul sub care cei de la Enel ne recomanda produsele eMAG este ca ai lor specialisti, au calculat ei si au ajuns la concluzia ca produsele vandute de eMAG reduc consumul de energie cu pana la 30%. Toate ! 🙂 Pe oricare produs ne uitam gasim un consum redus cu 30%: ori e bec ori e ditai frigiderul, consumul clar se reduce cu 30%. Bine de stiut.

Pai vreau si eu sa preiau automat produsele de pe eMAG. Voi nu?

Prealuare automata produse eMag
Preluare automata produse de pe eMag

 

Asa sa te tot afiliezi. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro