Carti

Carti dezvoltare personala gratuite

Toata lumea vorbeste despre dezvoltare personala si din pacate majoritatea asociaza dezvoltarea personala cu cititul unei carti sau participarea la un curs de profil. Spun asta, deoarece este important sa intelegem ca a citi o carte sau a participa la un eveniment nu o sa ne faca cu 5 minute mai destepti si mai dezvoltati. In cel mai bun caz vom fi mai informati.
Dezvoltarea personala incepe acolo unde aceste actiuni se sfarsesc si cunostintele dobandite ajung sa fie puse in practica. Dezvoltarea personala tine de individ, nu degeaba este denumita PERSONALA, eu sunt cel care decid daca aplic ce am invatat din carte, sau nu.

Carti dezvoltare personala oferte

Dezvoltare personala este sa poti deveni mai luminos, mai fericit, mai bun decat ieri. Iar toate acestea sa le poti masura in rezultate.
Nu mi-am propus sa scriu un articol despre dezvoltare personala ci sa va recomand cateva carti gratuite care trateaza acest subiect si care va pot ajuta in propria dezvoltare.
Mai jos puteti descarca in format PDF (se pot citi pe orice telefon smart, tableta , laptop) si cumpara carti de dezvoltare personala cu pret redus si transport gratuit. Daca va doriti aceste carti in biblioteca personala le puteti achizitiona de aici la un pret redus : Carti dezvoltare personala cu transport gratuit

Robert Cialdini – Psihologia persuasiunii
Joe Dispenza – Distruge-ti Obiceiurile Nocive
Larry King-Secretele comunicarii

Kiyosaki Robert – Tată bogat tată sărac
Carti dezvoltare personala – pret redus si transport gratuit

Voi reveni si cu alte carti de dezvoltare personala pe care le puteti descarca gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button