Home / Reduceri si Oferte, Promotii / eMAG Stock Busters 2018-reduceri la peste 30000 de produse

eMAG Stock Busters 2018-reduceri la peste 30000 de produse

Stock Busters eMAG. Preturile produselor din promotie scad cu pana la 50% in campania Stock Busters eMAG 2018

stock busters emag octombrie
Stock Busters eMAG Octombrie

Iata o noua editie Stock Busters eMAG din anul 2018 care va avea loc in perioada octombrie 2018. Mult asteptata campanie de reduceri eMAG vine cu promotii pana la 50% in octombrie la peste 30.000 de produse prezente in oferta. Campania incepe in dimineata zilei de Marti, ora 6.45 si dureaza 3 zile. Astfel ca avem trei zile de promotii si reduceri eMAG la produse precum electrocasnice mari si mici, articole pentru casa si gradina, mobilier dar si electronice si produse IT, telefoane, tablete, componente PC, laptop si televizoare.

eMAG Stock Busters 2018

Black Friday eMAG 2016eMAG da startul unei noi editii Stock Busters din 2018. Reduceri si promotii eMAG de pana la 50% la mii de produse, in perioada 2018!

Ce reduceri avem la Stock Busters eMAG  2018?

Primul Black Friday de vara la eMAG. Oferta de promotii eMAG din cadrul campaniei Stock Busters  2018 este una variata si cuprinde produse din categoriile : electrocasnice, jucarii, carti, televizoare, telefoane, articole pentsu casa si gradina dar si haine, incaltaminte si accesorii fashion. Reducerile ajung pana la 50% astfel ca avem produse cu preturi mult mai mici. Este si final de sezon de reduceri de iarna, au inceput reducerile de vara 2018.

Iata vedetele campaniei eMAG Stock Busters din luna octombrie 2018:

Campania de reduceri eMAG Stock Busters este disponibila la adresa www.emag.ro/stock-busters-octombrie/ si puteti alege din miile de produse aflate in promotia verii 2018.

In cazul in care aveti un voucher cadou in contul eMAG, acesta se poate utiliza suplimentar reducerilor existente pentru a beneficia de un pret si mai mic. Si desigur, puteti folosi plata in rate fara dobanda pentru produsele comercializate de catre eMAG in aceasta campanie de reduceri.

Indiferent de valoarea comenzilor in perioada Stock Busters eMAG din perioada octombrie 2018, puteti alege livrarea cu transport gratuit cu ridicare din punctele de livrare eMAG din Bucuresti si din tara.  

 

Preturi mici si spor la cumparaturi!

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

Oferte eMAG in weekend

eMAG oferte Weekend Superstars. Reduceri tari in procent pana la 50%

Cuprins0.1 UPDATE : Sambata dimineata incep Reducerile eMAG Weekend Superstars. Cele mai tari oferte la …

electrocasnice emag oferte

Reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor 2018

Cuprins1 Saptamana electrocasnicelor, oferte si reduceri eMAG. Electrocasnice mari si mici pe care le gasesti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *