Sfaturi utile cumparaturi online

Iepurașul de Paște aduce cadouri pe roți pentru copiii activi

Hai afară, hai la sport! Bicicletă, patine cu rotile sau trotinete?

În fiecare an, cu ocazia Sfintelor sărbători de Paște, ne-am obișnuit să ne înnoim fie garderoba, fie ceva prin casă, iar copiilor să le transmitem prin năstrușnicul iepuraș, cadouri care mai de care.

Tot acum apar și primele semne serioase de vreme bună, Primăvara își intră in drepturi cu temperaturi mai ridicate și soarele ne cheamă afară. Și noi adulții, si cu atât mai mult copiii, suntem nerăbdători să ieșim din casă, să ne plimbăm, să alergăm sau măcar să lenevim pe o bancă în parc, la soare.

Ce cadouri de Paște să-i aducem copilului?

Pentru copii(dar nu numai) este important să facă cât mai multă mișcare în aer liber, mișcare atât de necesară pentru o dezvoltare armonioasă, atât fizic cât și mintal. Pentru această perioadă vă recomand achiziția unei biciclete, patine cu rotile sau trotinetă. Sigur, adecvate vârstei copilului.

Sunt echipamente sportive care antrenează un număr mare de mușchi și foarte important, sunt sporturi în aer liber, în natură. Poți pedala în parcul din apropiere, într-o drumeție sau plimbare alături de familie. În plus, ne ajută să interacționăm cu copilul și să petrecem timp de calitate împreună.

Cadouri de Paste pentru copii

Iar Paștele este ocazia perfectă pentru un cadou precum o bicicletă, trotinetă sau role. Sunt potrivite atât pentru fete cât și pentru băieți și sunt accesibile ca preț. De exemplu, pe Decathlon găsim o pagină dedicată cu Idei Cadouri de Paște pentru copii unde vei regăsi o gamă variată de echipamente sportive pentru activități în natură. Mai mult, poți face comanda online pe site si ridici produsele apoi direct din magazin, fără costuri de transport.

Bicicletele pentru copii cu vârste între 4-6 ani încep de la 549 de lei și sunt echipate și cu roți ajutătoare, astfel că sunt recomandate și pentru începători care acum învață mersul pe două roți. O pereche de role începe de la prețul de 109 lei și sunt disponibile în diverse modele, culori și mărimi.Care este rolul sportului în dezvoltarea armonioasă a copilului?

 

Cadourile de Paște pot reprezenta o oportunitate pentru noi adulții, de o introduce în viața copilului un obicei sănătos cum este sportul. Dincolo de sănătate și imunitate crescută datorată mișcării, sportul la copii încă de la vârste fragede, înseamnă socializare, disciplină, competiție, cunoaștere, abilități atât de necesare în dezvoltarea lui.  Sportul îi oferă cadrul necesar pentru a interacționa cu alți copii care au pasiuni similare, îi ajută să joace în echipă, să dezvolte compasiune, să ajute, și nu de puține ori s-a ajuns chiar la performanță în acel sport.

Nu uitați nici de echipamentul de protecție, și pentru bicicletă și pentru role, echipați copilul corespunzător cu cască de protecție pentru cap și cel puțin genunchere care sa-l protejeze în cazul unor cazături accidentale.

Dacă nu prea știați ce cadou de Paște sa-i faceți micuțului, acum v-am dat câteva idei care cu siguranță vor aduce bucurie pe chipul copilului, dar și sănătate și o nouă preocupare departe de ecranele gadgeturilor sau al televizorului.

Vezi idei cadouri de Paște pentru copii

Hai afară, hai la sport! #Decathlon

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button