Articole si produse Home&Deco

Case ieftine pe structura metalica. Constructie si finantare pe 30 de ani.

Alege o casa ieftina pe structura metalica. Preturi mici. Posibilitate de finantare pe 30 de ani. Case ieftine pe structura metalica.

Casele traditionale incep sa se schimbe incet incet, apar noi materiale, mai usoare, mai durabile mai rezistente la calamitati si care vin cu costuri mult mai mici. Practic poti sa-ti ridici o casa ieftina folosind o structura metalica, mult mai flexibila si mai eficienta decat traditionalul beton sau caramizi. Acum nu se mai pune problema de coeficient termic al casei deoarece exista mii de solutii de izolare termica si fonica, foarte eficiente.

Dar hai sa va arat cum arata o casa ieftina sub 20.000 EURO, pe structura metalica. Aceasta este o casa cu o suprafata de 100 m2 construiti si 85 m2 utili. Este o casa simpla, doar cu parter, fara etaj. Casa este compusa din urmatoarele incaperi cu suprafetele de mai jos:

 • Living: 23.00 m2
 • Dinning: 7.29 m2
 • Bucatarie: 8.03 m2
 • Dormitor: 14.66 m2
 • Baie: 5.03 m2
 • Hol: 7.73 m2
 • Vestibul: 2.93 m2
 • Dormitor: 10.38 m2
 • Toaletă: 1.07 m2
 • Spațiu tehnic: 3.86 m2
Casa ieftina structura metalica 100MP
Casa ieftina structura metalica 100 m2

Exista si modele de case ieftine cu etaj, mansarda, garaj in functie de suprafata dorita si de dependintele pe care le doresti. Compartimentarea se face foarte usor avand structira metalica iar un alt aspect important este incapsularea instalatiei electrice si de incalzire in peretii casei.

Concret, ai nevoie doar de pamantul pe care doresti constructia casei, fundatia si restul casei se face pe baza proiectului ales. Exista preturi case ieftine incepand cu 17.000 EURO si poti opta pentru primirea casei la rosu, finisata sau la cheie. Pentru mai multe detalii privind pasii de executie a constructiei casei acceseaza Etape case ieftine structura metalica.

In aceasta perioada exista promotii la constructii case ieftine pe structura metalica si au si posibilitatea platii in rate pentru finantare. Perioada de executia a constructiei casei este de maxim 90 de zile incluzand si documentatia necesara. In doar 3 luni poti sa ai propria casa, utila, frumoasa si pe o structura rezistenta la cutremure si intemperii care va rezista peste generatii. Pentru mai multe modele de case, acceseaza Modele case ieftine pe structura metalica.

Daca vrei sa afli pretul pentru casa mult visata, poti face o simulare si o cerere de oferta care nu te obliga la nimic, accesand Vezi preturi case si Solicita oferta case ieftine.

Articole asemanatoare

6 Comments

 1. Buna ziua,
  din pacate noi nu ne ocupam de constructii case pe structura metalica. Articolul a fost scris pentru o firma cu care nu mai colaboram in prezent.

 2. Ma-r interesa o casa cu bucătărie open space, cu doua bai, trei dormitoare, pe aproximativ 70 m la gata.

 3. Link-urile din acest articol nu sunt valide. Se poate face un update? mi-a acaparat atentia articolul si as fi interesat, ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button