Sfaturi utile cumparaturi online

Prima editie de iarna Revolutia Preturilor eMAG 2021 aduce reduceri pana la 60%

Trei zile de Revolutia Preturilor eMAG 2021 cu reduceri de pana la 60%. Vezi ofertele de azi 13 aprilie 2021!

Prima mare campanie de reduceri eMAG din iarna 2021. Campania deja consacrata a celor de la eMAG promite reduceri si promotii de pana la 60% la majoritatea categoriilor de produse comercializate. Revolutia preturilor eMAG din 19-21 aprilie este o continuare a marilor evenimente Black Friday si a promotiilor de iarna.

Revolutia preturilor eMAG 2021-oferte

Reduceri eMAG Revolutia Preturilor 2021

Black Friday eMAG 2020eMAG da startul primei editii estivale Revolutia Preturilor din 2021. Reduceri si promotii de pana la 60% in perioada 19-21 ianuarie 2021!

Laptopuri, telefoane,  televizoare, electrocasnice, articole pentru casa si gradina, cosmetice și produse pentru copii, iată doar câteva dintre categoriile de produse pe care reducerile vor pune stapanire la eMAG in urmatoarele trei zile, incepand cu dimineata zilei de marti.

Vreau sa va reamintesc de posibilitatea de a face comenzi la eMAG cu transport gratuit, indiferent de valoarea produselor comandate prin programul Genius. Singura conditie pentru a beneficia de transportul gratuit oferit de eMAG, esta ca produsele achizitionate sa fie vandute de eMAG si nu de un retailer din Marketplace. Cu toate acestea exista si magazine partenere care ofera transport gratuit la orice comanda de pe emag.ro, indiferent de valoare.

Intreaga campanie de reduceri eMAG Revolutia Preturilor se poate accesa la adresa : https://www.emag.ro/cmp/revolutia-preturilor-ianuarie-2021/

eMAG reduceri Revolutia Preturilor aprilie 2020

Am aflat primele produse cu reduceri la eMAG maine dimineata si cateva preturi promotionale valabile azi, 13 aprilie 2021:

Oferte eMAG Revolutia Preturilor Iunie

Televizoare Revolutia preturilor 2019
Televizoare Revolutia preturilor 2021
Oferte Revolutia preturilor eMAG 2019
Oferte Revolutia preturilor eMAG 2021

Iata mai jos categoriile cu cele mai bune reduceri din aprilie in campania de promotii eMAG Revolutia Preturilor 2021.

Ofertele eMAG de Revolutia Preturilor din aprilie 2021 sunt active acum:

Iata ca si in aceasta luna gasim la eMAG reduceri numai bune pentru achizitii diverse pentru uz personal sau pentru casa si gradina.

Spor la cumparaturi inteligente.

Revolutia preturilor eMAG 2019 telefoane
Revolutia preturilor eMAG 2021 telefoane

 

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

4 Comments

  1. Au avut niste super preturi acum, merita sa va luati ceva!

  2. La eMAG reduceri gasesti tot timpul anului , in special cu ocazia evenimentelor Stock Busters si Revolutia Preturilor eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button