Sfaturi utile cumparaturi online

Prima editie de iarna Revolutia Preturilor eMAG 2022 aduce reduceri pana la 60%

Reducerile si ofertele eMAG in campania Revolutia Preturilor

Trei zile de Revolutia Preturilor eMAG 2022 cu reduceri de pana la 60%. Vezi ofertele de azi 27 iunie 2022!

Prima mare campanie de reduceri eMAG din iarna 2022. Campania deja consacrata a celor de la eMAG promite reduceri si promotii de pana la 60% la majoritatea categoriilor de produse comercializate. Revolutia preturilor eMAG din 11-13 iunie este o continuare a marilor evenimente Black Friday si a promotiilor de iarna.

Revolutia preturilor eMAG 2022-oferte

Reduceri eMAG Revolutia Preturilor 2022

Revolutia Preturilor eMAG 2022eMAG da startul primei editii estivale Revolutia Preturilor din 2022. Reduceri si promotii de pana la 60% in perioada 11 -13 ianuarie 2022!

Laptopuri, telefoane,  televizoare, electrocasnice, articole pentru casa si gradina, cosmetice și produse pentru copii, iată doar câteva dintre categoriile de produse pe care reducerile vor pune stapanire la eMAG in urmatoarele trei zile, incepand cu dimineata zilei de marti.

Vreau sa va reamintesc de posibilitatea de a face comenzi la eMAG cu transport gratuit, indiferent de valoarea produselor comandate prin programul Genius. Singura conditie pentru a beneficia de transportul gratuit oferit de eMAG, esta ca produsele achizitionate sa fie vandute de eMAG si nu de un retailer din Marketplace. Cu toate acestea exista si magazine partenere care ofera transport gratuit la orice comanda de pe emag.ro, indiferent de valoare.

Intreaga campanie de reduceri eMAG Revolutia Preturilor se poate accesa la adresa : https://www.emag.ro/cmp/revolutia-preturilor-iunie-2022/

eMAG reduceri Revolutia Preturilor iunie 2022

Am aflat primele produse cu reduceri la eMAG maine dimineata si cateva preturi promotionale valabile azi, 27 iunie 2022:

 

revolutia preturilor emag 11-13 ianuarie 2022
revolutia preturilor emag 11-13 ianuarie 2022

 

reduceri emag revolutia preturilor ianuarie
reduceri emag revolutia preturilor ianuarie

 

promotii revolutia preturilor 2022 emag
promotii revolutia preturilor 2022 emag

Iata mai jos categoriile cu cele mai bune reduceri din iunie in campania de promotii eMAG Revolutia Preturilor 2021.

Ofertele eMAG de Revolutia Preturilor din iunie 2022 sunt active acum:

Iata ca si in aceasta luna gasim la eMAG reduceri numai bune pentru achizitii diverse pentru uz personal sau pentru casa si gradina.

Spor la cumparaturi inteligente.

Articole asemanatoare

4 Comments

  1. Au avut niste super preturi acum, merita sa va luati ceva!

  2. La eMAG reduceri gasesti tot timpul anului , in special cu ocazia evenimentelor Stock Busters si Revolutia Preturilor eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button