cumparama.com Web analytics

joi , 19 aprilie 2018
Home / Reduceri / Reduceri produse resigilate eMAG

Reduceri produse resigilate eMAG

In sfarsit se practica si in Romania , reducerea pretului la produsele care prezinta mici defecte sau imperfectiuni sau care au ambalajul original deteriorat.

Tot mai multi retaileri online din Romania, inclusiv eMAG, au redus pretul la produsele care prezinta urme de folosire sau care au fost expuse in showroom si apoi resigilate.

Produse resigilate eMAG
Produse resigilate eMAG

Ce inseamna un produs resigilat ?

Sunt acele articole care au mici diferente fata de originalul trimis de fabricant sau au suferit de pe urma transportului, prezinta mici imperfectiuni , defecte de natura estetica dar care sunt perfect functionale, produse care au fost expuse in showroom sau returnate de catre clienti si care, evident, au un pret redus. Preturi mai mici decat la resigilate gasiti doar de Black Friday.

Produsele resigilate , fie ele electrocasnice, televizoare resigilate, tablete, telefoane resigilate mai pot fi si produse returnate de cumparatori si care au ambalajul deschis, insa sunt in perfecta stare de functionare si beneficiaza de garantie precum un produs nou.

Va recomand sa aruncati o privire peste produsele resigilate eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri din Romania unde veti putea gasi de la articole electrocasnice pana la produse de bucatarie , unelte, home&deco sau telefoane mobile si televizoare resigilate.

Aici puteti cumpara produse resigilate eMAG, electrocasnice sau diverse, cu o reducere substantiala si cu transport gratuit in cazul unei comenzi mai mari. Vezi mai jos oferta si reducerile la produse resigilate eMAG valabile azi, 19 aprilie 2018:

Vezi oferta completa Resigilate eMAG

Update :

Oferta eMAG resigilate: reduceri de preturi la produsele electrocasnice, IT, telefoane mobile, accesorii auto. Revenim cu detalii si spor la cumparaturi.
Vezi Oferta Produse Resigilate eMAG : Oferta televizoare  30%

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii, comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

Noaptea devoratorilor de preturi la Altex

Noaptea devoratorilor de preturi aduce la Altex reduceri de preturi de pana la 50% la …

Reduceri resigilate la eMAG in fiecare zi de 23 a lunii. Vezi promotiile eMAG la resigilate!

eMAG- reduceri produse resigilate oferte pana la 60%

Cuprins1 eMAG reduceri: Ce parere ai despre produsele resigilate eMAG? Oferte eMAG reduceri resigilate, promotii valabile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *