Magazine Black Friday Romania

Lista completa de magazine participante la Black Friday este completata in fiecare saptamana in functie de informatiile oficiale primite. Fiecare magazin este prezentat impreuna cu lista de oferte si promotii, in momentul in care aceasta devine disponibila. Iata produsele cele mai cautate in ofertele cumparaturilor online:

Reduceri de Black Friday la parfumuri, cosmetice, ingrijire personala

Farmec

divisima

marionnaud

notino

esteto

magazinul de gene

kit-unghii

melkior paris

emag black friday 2019

lensa.ro
elefant
regivero.ro

oferte produse ingrijire barba

Anual, numarul de magazine participante la Black Friday este in crestere, iar numarul mare de participanti aduce oferte tot mai bune si mai diverse pentru clienti. Pentru anul 2020 si-au confirmat deja participarea multi dintre retaileri online cu o prezenta deja consacrata pe piata dar si magazine nou intrate pe piata online din Romania.

Cele mai bune reduceri de Black Friday la televizoare

In fiecare editie Black Friday, eMAG dar si alte magazine online au avut televizoare cu preturi foarte mici insa in stoc limitat. Acestea se vand in primele minute dupa startul campaniei de reduceri astfel ca putini reusesc sa le achizitioneze. Vestea buna este ca puteti gasi televizoare cu preturi reduse in aceasta perioada atat inainte, cat si dupa Black Friday 2019.

emag black friday 2019

samsung
Sony
LG tv
philips

televizoare qled 4K

Reduceri Black Friday console jocuri

In fiecare an consolele de jocuri precum Microsfot Xbox sau Playstation au fost cele mai vandute produse si cele mai ravnite. In 2018 eMAG a vandut 500 bucati Consola Microsoft Xbox One Slim 1TB in doar 39 secunde. In aproape acelasi interval(43 secunde) s-au vandut si 501 bucati Telefon mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey. Cele mai bune oferte console de Black Friday le veti gasi aici.

reduceri console ps4 xbox
Reduceri console ps4 xbox

Back to top button