Stiri

iOS 11 disponibil pentru actualizare din 19 septembrie

Din 19 septembrie iOS 11 este disponibil in Romania pentru actualizare pe dispozitivele Apple compatibile.

Ce functionalitati aduce noul sistem de operare Apple si care sunt dispozitivele compatibile.

iOS 11 se va lansa astazi, 19 septembrie pentru cea mai mare parte a utilizatorilor de iOS 10, atat pe telefoane cat si iPad-uri, inclusiv in Romania, incepand cu ora 20:00. Update si pentru MacOS Sierra Update 10.12.6

iOS 11 actualizare si functii noi disponibile

Utilizatorii de iPhone pot particulariza mai multe elemente de interfata si pot personaliza butoanele care ajung in sectiunea Control Center. Posesorii de iPad-uri vor avea o experienta noua in ceea ce priveste functionalitatea multitasking, mult mai buna, chiar apropiata de ceea ce vedem pe un Mac. Acum avem o fluiditate mai buna in ceea ce priveste mutarea intre aplicatiile deschise si manevrarea documentelor precum poze sau documente va fi mult mai usoara.

Tot ca noutate, noul iOS 11 vine cu un mod „do not disturb” destinat soferilor si care se poate utiliza în timpul condusului.

Desigur, asa cum eram obisnuiti, exista si functionalitati care nu vor fi disponibile pe toata gama de device-uri Apple, unele le vom vedea la lucru doar pe modelele proaspat lansate, iPhone 8 si Iphone X, iar altele sunt disponibile doar in US(ApplePay)

Care sunt dispozitivele Apple compatibile pentru upgrade la iOS 11

Iata care sunt modelele de dispozitive Apple care vor putea face trecerea la noul sistem de operare, iOS 11. Apple a publicat deja lista de dispozitive compatibile pentru upgrade la iOS11. Incepand cu iPhone 5S si pana la Iphone X.

Dispozitive compatibile ios 11
Dispozitive compatibile iOS 11

Alte noutati aduse de iOS 11 sunt aplicatia ApplePay prin care poti face plati atat la comercianti cat si catre alti utilizatori(doar in US), o tastatura mult mai rapida si un asistent Siri mult mai inteligent si mai util si imbunatatiri in autonomia bateriei si functia AirPlay.

Pentru instalarea actualizarii la iOS 11 verifica in Configurari-General-Actualizare software, pe iPhone sau pe iPAD. Pentru Mac, noul sistem de operare Apple va fi disponibil tot incepand de marti, 19 septembrie 2017, noul MacOS Sierra Update 10.12.6

MacOS Sierra Update septembrie
MacOS Sierra Update septembrie

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button