Home / Stiri / iOS 11 si Android Wear nu se mai inteleg
android wear probleme ios 11
android wear probleme ios 11

iOS 11 si Android Wear nu se mai inteleg

Dupa update-ul la iOS 11, dispozitivele Apple si in special telefoanele iPhone, nu se mai conecteaza la dispozitive cu Android Wear: bratari fitness, smartwatch-uri. Problema exista inclusiv pe iOS 11 beta insa nu a fost rezolvata nici pe versiunea live disponibila din 12 septembrie.

Probleme iOS 11 si Android Wear

Problema iOS 11 este ca nu se mai conecteaza pe Bluetooth, fie nu vede dispozitivele cu Android Wear fie se conecteaza si apoi se deconecteaza. Desi Apple a lansat deja primul update iOS 11, versiunea 11.0.1, problema persista. Smartwatch-uri Huawei, Samsung. Motorola, LG sau alte marci, nu se mai conecteaza la iPhone, indiferent de model.

iOS 11 nu se mai conecteaza la Android Wear 2

Singurul telefon Apple iOS 11 compatibil cu Android Wear este iPhone 8 pe care se  pare ca totusi functioneaza. Insa si aici au fost modele de iPhone 8 care aveau probleme.

Solutie

Puteti incerca rezolvarea problemei prin instalarea pe iPhone a aplicatiei iOS Android Wear. O alta modalitate de rezolvare a acestei probleme este Factory reset pentru dispozitivul cu Android Wear 1 sau 2. Daca nu functioneaza incercati pasii urmatori pentru rezolvarea problemei.

Rezolvarea este in cativa pasi: 1.Se opreste bluetooth si wifi pe telefon. 2. Se inchide aplicatia android watch pe telefon. Se porneste bluetooth iPhone. 4. Se starteaza aplicatia Android.

Asteptam in continuare raspunsul Apple la aceasta problema. Exista multi utilizatori de dispozitive wearables cu Android Wear si care nu-si mai pot utiliza smartwatch-urile sau bratarile de fitness.

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

live stream online untold 2019

Program ziua 2 de Untold 2019-video live

Ziua 2 de Untold 2019 aduce in program nume precum Subcarpati, Busta Rymes si deja …

live stream online untold 2019

Urmareste Untold 2019 live stream

Incepand cu ziua de Joi, 1 august 2019 poti sa vezi live stream cea de-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *