Electrocasnice Climatizare

Purificator de aer si sterilizator suprafete cu difuzor probiotice

In contextul actual dar si in general, aerul din locuinta necesita purificare cu probiotice, bacteriile atat de necesare corpului uman. Prezente atat in aer cat si pe suprafete, aceste micro-organisme sunt benefice in tratarea unor probleme digestive si mentin o atmosfera sterila.(diareea, in special la copii, tratamente cu antibiotice, infectii) Probioticele sunt bacterii prietenoase care ne ajuta sa ne crestem imunitatea, ajuta digestia, sa reducem alergiile si sa ne îmbunatatim starea de spirit.

purificator aer probiotica

Cum putem ajuta la sterilizarea si igienizarea aerului din incapere prin difuzare de probiotice? Prin folosirea unui sterilizator de aer si suprafete.

Cum functioneaza un sterilizator cu difuzor de probiotice?

Sterilizatorul elimina factorii patogeni de pe suprafete din locuinta sau birou precum mese, scaune, covoare, telecomenda,  perne, tastatură, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, înainte ca aceastea sa devena aeriene. Difuzorul pulverizeaza în aerul din incapere, la intervale regulate de timp solutia de probiotice. In plus fata de setarea standard de temporizare, puteti pulveriza probiotice in orice moment, prin simpla  apasare a unui buton.

 

Un astfel de aparat este BIOTICA 800, acesta consuma toate resursele organice care servesc drept sustinere pentru supravietuirea bacteriilor patogene si a mucegaiului, provocand disparitia acestora in timp. Acesta functioneaza cu cartuse cu probiotice, timpul de utilizare al unui cartus de 112 ml fiind de aprox. 3 luni de la instalare.

Ce trebui sa stim despre purificatoarele de aer

Purificatoarele de aer traditionale folosesc fie filtre, fie tehnologii care distrug toate bacteriile, inclusiv pe cele bune. Mai mult, acestea nu trateaza poluantii direct la sursa si nu trateaza si suprafetele sau obiectele din incaperi.

Alte metodele traditionale de sterilizare si igienizare, cum ar fi înalbitorul sau antibioticele, elimina atat bacteriile bune, cat si pe cele rele, iar acest lucru duce la un dezechilibru de mediu, total nesanatos pentru organism. 

In schimb, probioticele trateaza atat aerul, cat si suprafetele obiectelor, eliminand virusuri, bacterii, alergeni si agenti patogeni. Conform studiilor, 80% dintre bolil sunt transmise prin atingere si doar 20% prin aer. Sterilizatorul BIOTICA 800 este proactiv, atacand acesti iritanti direct la sursa, pe obiecte, scaune, covoare, perne, tastaturi, jucarii, mobilier, înainte de a deveni aeriene. Nu permite formarea fungilor si a bacteriilor rezistente la medicamente.

Avantajele unui astfel de dispozitiv de curatare a aerului se traduc in faptul ca nu foloseste substante chimice, nici filtre, nu are lumini UV, nici ozon, fara antibiotice, nimic artificial sau nefiresc. Astfel creaza cel mai sanatos mediu interior posibil in locuinta. Utilizeaza propriii protectori ai biomului cultivat din natura – probioticele – derivate în totalitate din organisme naturale care traiesc în sol si plante.

Recomandat in special in cazul afectiunilor de astm, alergii, afectiuni respiratorii sau digestive, dar si pentru un sistem imunitar slabit, oboseala, depresie, somn perturbat, concentrare compromisa. In cazul incaperilor cu umiditate ridicata este recomandata utilizarea unui dezumidificator casnic.

Acum il puteti achizitiona la un pret redus si cu transport gratuit, AICI.

Din aceeasi categorie: Purificatoare aer pentru praf, polen, par animale, cu ionizare si filtru HEPA. Vezi oferte!

Purificator aer cu difuzor probiotice in mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button