Review

Bitdefender BOX 2 disponibil in Romania la eMAG

Bitdefender Box 2 – routerul care-ți protejeaza casa si dispozitivele conectate la internet

A doua generatie a Bitdefender Box produs de compania romaneasca a fost lansat si pe piata din Romania si se poate comanda la eMAG, la un pret special.  Box 2 reprezinta o solutie unica de securitate pentru toate dispozitivele tale conectate la internet: tablete, telefoane, TV, becuri Smart, termostat WIFI, prize inteligente, senzori, sistemul de alarma, etc.

Iata cateva beneficii ale Bitdefender Box 2, un antivirus harware si software:

– 100% compatibil cu reteaua ta de acasa;
– Securitate cibernetica pentru toate dispozitivele tale conectate la internet, acasa sau oriunde te-ai afla;
– O singura aplicatie pentru administrarea tuturor dispozitivelor din retea. Functii de control parental pentru monitorizarea activitatii online a copiilor tai si administrarea timpului de utilizare a dispozitivelor;
– Include 1 an de abonament pentru Bitdefender Total Security 2018.

– Viteza maxima de conectare la internet;

Oferta Bitdefender Box 2

Bitdefender Box 2 Security
Bitdefender Box 2 Security

Bitdefender Box 2 scaneaza tot traficul

Box 2 este practic un router avansat care inspecteaza tot traficul din reteaua de acasa si scaneaza, identifica si evidentiaza in mod continuu punctele slabe ale retelei in materie de securitate.  Bitdefender BOX blocheaza toate adresele URL nesigure sau periculoase pentru a te proteja impotriva tentativelor de phishing si frauda online. In felul acesta poti naviga linistit, poti face cumparaturi, poti sa-ti accesezi in siguranta serviciile bancare sau magazinele online.

Toate datele confidentiale vor fi transmise prin criptare. Aceasta functionalitate va identifica orice situatie in care se trimit informatii privind cardul de credit, date de autentificare sau de locatie prin intermediul unei conexiuni necriptate si va bloca orice astfel de tentativa.

Tehnologia de protectie impotriva atacurilor prin forta bruta va impiedica hackerii sa preia controlul asupra dispozitivelor tale. Protectie pentru casa ta inteligenta si pentru familia ta impotriva oricarei amenintari cibernetice.

Configurarea dispozitivului se face usor cu ajutorul unei aplicatii care se instaleaza pe telefonul mobil, Android sau iOS. Protectia este oferita tuturor dispozivelor din casa indiferent de ce sistem de operare folosesc. Ramai departe de virusi si atacuri nedorite, foloseste in siguranta dispozitivele de acasa.

Se poate instala atat ca un router de sine statator, cat si impreuna cu routerul sau modemul pe care-l folosesti in prezent. Mai multe detalii despre cum configurezi Bitdefender Box V2, in tutorialul de mai jos:

Pret si comanda Bitdefender 2 Box in Romania

Este important sa intelegem ca pretul Bitdefender Box 2 include un router smart si licenta antivirus pentru 1 an(12 luni), indiferent de numarul de utilizatori sau dispozitive conectate. Pretul special in aceasta perioada este de 799 lei. Verifica oferta de azi, 1 decembrie 2023 , AICI.

Iata un video care explica modul de functionare al Bitdefender Box 2, antivirusul complet pentru casa ta:

Articole asemanatoare

2 Comments

  1. Pretul Bitdefender Box 2 poate parea usor exagerat pentru Romania. Chiar daca acum este redus la 799 lei. Insa multi romani inca nu sunt constienti de importanta securitatii dispozitivelor din casa.

  2. Este tot mai multa nevoie de astfel de dispozitive de securitate precum Box 2. Folosesc bitdefender de cativa ani si sunt multumita. Daca ai si copii, este un produs excelent atat pentru protectie cat si pentru monitorizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button