Review

Cand apare urmatorul update Windows 10?

Conform ultimelor stiri din mediul online, Windows 10 ar fi ultima versiune de sistem de operare Microsoft, in viitor urmand a beneficia doar de update-uri periodice care vor avea diverse nume de cod. Recent Windows 10 a beneficiat de Creators Update, primul mare update de securitate si functionalitati(din acest an) pe care l-a avut versiunea 10 a sistemului de la Microsoft. Anul trecut Windows 10 a mai avut o actualizare majora, Anniversary Update.

Pentru instalare Windows 10 Creators Update intrati la Setari, apoi la Update & Security sectiune unde veti vedea urmatorul ecran sau accesati aici: https://support.microsoft.com/en-us/help/4014184/windows-10-creators-update-here

Cum instalez windows 10 creators update
Cum instalez windows 10 creators update

Daca pentru versiunile de Windows XP, 7 sau 8 procedura de update se facea prin patch-uri sau Service Pack-uri care includeau mai multe actualizari mai mici, acum s-a trecut la aceasta modalitate ceva mai confortabila pentru utilizatorul final. Faci un update major o data sau de doua ori pe an prin care rezolvi diverse probleme ale sistemului de operare sau adaugi functionalitati noi.

Folosesc Windows 10 inca de la lansare si sistemul se misca impecabil. Update-urile s-au facut usor, fara probleme si fara sa dureze mult timp instalarea lor. Si aici Microsoft a facut pasi importanti in beneficiului utilizatorului.

Desi exista deja zvonuri, inca nu se cunosc numele oficiale ale urmatoarelor versiuni de Windows 10. Versiunea beta se pare ca poarta numele de Redstone 3 care se va concentra pe impactul aplicatiilor care ruleaza in fundal dar si pe cateva modificari estetice, de design.

Asteptam noul update Microsoft Windows 10 si detalii despre ce va include acesta in materie de securitate, functii noi si design.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button