Bilete de avion low cost-Vacanta 2019

Fie ca pleci in vacanta cu familia  sau intr-o calatorie de afaceri pentru cateva zile, modalitatea de transport reprezinta un factor important in economia unui astfel de eveniment.

Deja suntem in luna octombrie si se cauta  intens vacante in Grecia, Bulgaria, Italia cu transport charter si cazare inclusa. Bilete avion Romania, Grecia, Spania, Bulgaria, Italia. Alege bilete de Avion Wizz Air AICI.

veltravel.ro veltravel.ro

In functie si de distanta fata de locatia dorita alegem mijlocul de transport cel mai ieftin , mai comod si nu in ultimul rand sigur.  Astfel , atat pentru calatoriile in tara cat si pentru transportul in afara tarii , o varianta ieftina si rapida o reprezinta transportul aerian . Cu rata cea mai mica de accidente , transportul aerian a devenit o optiune viabila pentru calatoriile de afaceri sau pentru vacantele in afara tarii. Biletul de avion se poate procura acum online si din timp la preturi foarte accesibile oricui.

Ai un bilet de avion valid? Cumpara din Duty Free cu transport gratuit!

Bilete de avion Wizz Air in tara si strainatate, rezerva din timp

Este important sa ne rezervam biletul de avion cu cat mai mult timp inainte pentru a obtine un pret mai mic. Este cunoscut faptul ca pretul biletelor de avion cresc pe masura ce ne apropiem de data plecarii. Cele mai bune preturi pentru calatoriile cu avionul se pot obtine online de la agentiile de turism acreditate IATA si ANAT .

Cu maxim 50 de euro puteti achizitiona de exemplu un bilet de avion dus-intors pe ruta Bucuresti-Milano, Tg.Mures -Milano sau alte locatii din Italia. Acestea sunt bilete de avion low cost oferite prin Wizz Air si se pot achizitiona online comod si sigur . Rezervarea se face instant , va puteti alege data si ora plecarii in functie de programul de zbor al companiei dorite.

Daca e sa facem o comparatie , pretul unui bilet de avion Bucuresti- Roma este echivalent unei calatorii cu trenul in tara pe distanta Cluj-Napoca – Constanta , insa timpul dedicat calatoriei este unul mult mai scurt  atunci cand vorbim de transportul cu avionul. Iata cateva oferte de sezon, valabile azi, 23 octombrie 2020:

Va dorim calatorie placuta si bilete de avion ieftine 🙂

Bilete avion ieftine cu Wizz Air

Vezi oferte turistice 2019

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro