ReduceriSfaturi utile cumparaturi online

Bitdefender antivirus la pret redus, incepand cu 69 de lei

Bitdefender antivirus. Siguranta si protectie la un pret redus.

Siguranta datelor pastrate, accesate sau introduse de pe calculatorul personal a devenit o problema a ultimilor ani datorita dezvoltarii unui numar mare de virusi, programe de tip trojan si alte forme de software/scripturi care inregistreaza si/sau fura date personale: carduri, conturi bancare, documente.
Frecvent facem cumparaturi online, ne introducem datele de pe cardul de debit sau credit insa nu ne intrebam daca exista un risc pe propriul calculator/laptop sa ne fie furate aceste date personale.

Solutia nu este sa nu mai facem plati online sau sa nu mai stocam fisiere pe calculatoarele personale, ci sa ne protejam cu un antivirus personal instalat pe dispozitivele pe care le folosim. Un antivirus cu care te vei simti in siguranta si tu si datele tale, este Bitdefender Internet Security 2020. Pe langa faptul ca va filtra orice program malware care incearca sa se instaleze pe calculatorul tau, acesta dispune de Bitdefender Photon care va protejeaza tranzactiile online si identitatea d-voastra digitala. Astfel faceti tranzactii bancare si cumparaturi in siguranta.
O facilitate pe care Bitdefender o ofera si care mi-a placut, este functia Autopilot care adapteaza toate setarile antivirusului pentru aceia dintre noi care nu suntem vreun guru ai calculatoarelor si ai termenilor IT. Un alt aspect important este ca antivirusul nu consuma resurse(RAM-CPU) exagerat, ci se adapteaza configuratiei hardware fiecarui calculator. Poti incerca si antivirus gratuit insa iti recomand varianta cu licenta pentru o siguranta completa.

Sunteti interesanti de siguranta online a copiilor d-voastra? Cu Bitdefender ii puteti proteja de accesarea unor site-uri nepotrivite varstei lor si puteti monitoriza ceea ce acceseaza, precum si sa limitati timpul petrecut online de acestia.

Cu Bitdefender vei naviga in siguranta pe internet, vei face cumparaturi si tranzactii bancare fara teama de a-ti fi furate datele, iar conturile tale de pe retelele de socializare vor fi protejate de atacuri.

Antivirusul Bitdefender il poti achizitiona acum cu o reducere de 50%, pentru numai 69 de lei (pentru Windows XP) si fiecare licenta achizitionata te inscrie automat in concursul pentru un voucher de vacanta/excursie de 1000 euro.

Pentru Windows 7, 8 si 10, va recomand Bitdefender Antivirus Plus 2020. Nu rata reducerile din luna februarie valabile azi, 26 februarie 2024.

Vezi promotia Bitdefender. 

Stay safe!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button