ReduceriSfaturi utile cumparaturi onlineStiri

Flash-uri din sens opus de Marian Godina -carte la pret avantajos si transport gratuit

Flashuri din sens opus - marian godina
Flashuri din sens opus – Marian Godina

Marian Godina, a iesit din sfera blogului si a postarilor de pe Facebook si a lansat cartea intitulata sugestiv „Flash-uri din sens opus”. Cu talentul desavarsit al unui scriitor sau jurnalist, Marian Godina expune in cartea sa intamplarile si viata reala a politistului roman de la rutiera. Poate va intrebati cat de interesanta poate sa fie cartea?

Ei bine, aceasta carte cu siguranta va aduce atat zambete cat si sentimente mai triste, in fond este despre viata noastra, una reala in Romania contemporana. Cartea descrie si sistemul imbatranit si corupt al politiei, cu maharii si acolitii acestora din perspectiva tanarului politist care nu vrea decat sa-si faca treaba, legal si cu bun simt. Insa atunci cand traiesti in Romania, a-ti face treaba nu este tocmai ceva usor si in cazul lui Marian este o activitata plina de peripetii. Talentul de bun ascultator si finetea observarilor acestor evenimente, se regasesc in cartea Flash-uri din sens opus descrise cu maxim de detalii si limbaj autentic, intr-o forma care te va tine captiv in lectura.

Comanda „Flash-uri din sens opus”

Comanda In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!

Cu siguranţa ca rândurile scrise inspirat, amuzant, simplu dar cu accent pe cele mai cu haz sau de râsu’-plânsu’ ipostaze ale vieţii de poliţist modern vor fi binevenite pentru a descreţi fruntea tuturor.

Cartea o puteti comanda cu autograf si cu transport gratuit. Are un pret mai mult decat decent si cu siguranta te va tine conectat si concentrat, asa cum trebuie sa fim la volan, mai ales cand primim Flash-uri din sens opus 🙂

Iata un scurt fragment din cartea lui Marian Godina – „Flash-uri din sens opus”:

„Era fata din seara respectivă, cea neatinsă de amenzi, datorită farmecului ei de divă.

— Ooo, servus, dar tu eşti poliţist? — Nu, sunt zugrav, dar în timpul liber mai fur câte o maşină de poliţie şi o uniformă şi umblu prin oraş. — Ha, ha, ha!

— Să-mi dai, te rog, actele, că se uită colegul meu la noi şi nu aş vrea să creadă că flirtăm. — Da, sigur, poftim! — Să ştii că mi-a plăcut mult de tine în seara aia, dar nu am îndrăznit să-ţi cer numărul de telefon sau să te invit pe undeva şi nici nu s-a ivit ocazia, că erau toţi ăia la masă… Dar mi-ar plăcea să ieşim pe undeva, dacă vrei şi tu, desigur.

— Sigur, şi mie mi-ar face plăcere. Uau, ce mică e lumea, super că ne-am întâlnit aşa, nu? — Da, e super. Să aştepţi aici puţin. M-am dus în maşină şi când i-am verificat actele, am observat că mai avea amenzi la greu. Deci lingăii ăia erau doar în capul ei. M-am întors la ea şi i-am spus cât e amenda pentru telefon şi centură. — Păi mi-ai dat amendă? — Da. Nu ai zis că ţi-ar face plăcere să ieşim împreună?

— Ba da! — Şi-ţi place să ieşi cu lingăi? Chiar mă gândeam să te las fără amendă, dar apoi rămâneai cu impresia că sunt lingău şi poate nu ai mai fi vrut să ieşi cu mine. — Nu aş fi rămas cu impresia asta, tu chiar m-ai amendat?”

Recent, Marian Godina a lansat si cartea de educatie rutiera pentru copii intitulata In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare! pe care o puteti comanda cu transport gratuit AICI! Iata cateva fragmente:

„Una dintre misiunile oricarui politist rutier este dirijarea traficului. Marian, politistul care e la datorie in fiecare dimineata in fata scolii lui Luca, isi asuma mai mult. E preocupat sa-l invete pe Luca regulile elementare de circulatie si sa elimine impresia gresit impregnata de unii parinti copiilor, ca politistii sunt oameni rai de care trebuie sa se fereasca. Nici Luca nu e un baietel oarecare. De la el Marian invata ca oricine poate fagadui un lucru, insa doar oamenii de caracter se tin de cuvant si duc o treaba la bun sfarsit. impreuna, cei doi indeplinesc o misiune in care afla o multime de lucruri despre circulatie, despre carti si mai ales despre prietenie.”

Iar in final va doresc ca semnatura lui Marian Godina sa ramana doar pe cartea acestuia, nu si pe alte documente … 🙂

Lectura placuta!

Un comentariu

  1. O carte care merita citita. Felicitari Marian Godina, aveam nevoie de astfel de politisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button