Sfaturi utile cumparaturi online

Sistem profesional de filtrare apa prin osmoza inversa

Atat pentru gospodarie cat si pentru un business, apa potabila este un element indispensabil. Un sistem de filtrare profesional prin osmoza inversa asigura necesarul de consum de apa, fie ca vorbim despre apa de baut sau cea utilizata pentru gatit, spalat vase etc. Chiar daca apa de la robinet este considerata potabila, aceasta are miros de clor si contine impuritati adunate din retea de tevi pentru transport.

sistem filtrare apa osmoza

Apa pura, filtrata de impuritati si continutul de clor si metale grele, aduce un plus de sanatate in orice casa. Sisteme de filtrare de ultima generatie pot acum curata apa de micro-organisme, chimicale si substante organice din retea de transport.

Ce este un sistem de filtrare apa cu osmoza inversa?

Pentru o apa pura, aceasta este trecuta printr-un sistem de filtre prin presiune. Osmoza inversa este la ora actuala cea mai eficienta tehnologie pentru filtrarea apei. Cu ajutorul membranei semi-permeabile se obtine o capacitate suficienta de purificare a apei potabile. Prin acest proces sunt eliminate impuritatile nocive, virusi si bacterii. Acest lucru este posibil datorita porilor membranei de osmoza inversa care sunt de 200 de ori mai mici decât virusii si de 4000 de ori mai mici decat bacteriile.

Sistem de filtrare al apei profesional cu osmoza inversa Ecosoft RObust 60 L/h

Aqualine-Ecosoft filtrare apa

Un astfel de sistem profesional pentru filtrarea si purificarea apei, este Ecosoft RObust. Cu o capacitate de filtrare de 60 l apa pe ora, acesta asigura necesarul de consum apa potabila, atat pentru uz casnic cat si pentru afacerile din domeniul horeca, restaurante, baruri, pensiuni.

Astfel puteti avea apa potabila de cea mai buna calitate, fara impuritati si mirosuri neplacute. Printre beneficiile sistemului de filtrare prin osmoza inversa, amintim designul compact, montajul usor si cai separate pentru apa potabila/nepotabila. Kitul de montaj contine toate elementele necesare, inclusiv bateria pentru apa potabila. Filtrul se poate monta sub chiuveta sau in orice loc la indemana.

Mai mult, aparatele care folosesc apa vor fi protejate de depunerile de calcar si alte materii organice: masina de spalat rufe, vase, aparatul pentru cafea.

Consumabilele pentru sistemul de filtrare  Ecosoft sunt membrana de osmoza si cartusele filtrului. Acestea se vor inlocui periodic cu elemente noi pentru o apa potabila purificata.

Pret sistem filtrare apa Ecosoft

Pretul sistemului de filtrare prin osmoza este acum redus cu 38%, de la 3200 lei la 1999 lei si beneficiati de transport gratuit. Pentru detalii si oferta actualizata acesati Sistem de filtrare al apei profesional cu osmoza inversa Ecosoft RObust 60 L/h – ECOSOFT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button